Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Cât costă abonamentele pentru Neversea 2020. Noutăți față de anul precedent

Pentru unul dintre cele mai aşteptate festivaluri ale verii viitoare deja s-au pus biletele în vânzare! De astăzi, fanii Neversea îşi pot cumpăra online abonamentele pentru cele patru zile de distracţie de la malul mării.

Pentru unul dintre cele mai aşteptate festivaluri ale verii viitoare deja s-au pus biletele în vânzare! De astăzi, fanii Neversea îşi pot cumpăra online abonamentele pentru cele patru zile de distracţie de la malul mării.

Neversea 2020 se va desfășura în perioada 2-5 iulie, la Constanța. Artiști de renume vor forma un line-up excepțional, iar primele abonamente sunt deja așteptate cu mare nerăbdare de către fanii evenimentului.

Primele abonamente pentru Neversea 2020 au fost puse la vânzare începând de astăzi, 22 octombrie, de la ora 14.00.

Neversea 2020 Abonament. Preț pentru General Acces Basic

Abonamentele General Acces Basic au prețul special de 94 de euro plus taxe. Prețul final este de 144 de euro plus taxe. Dacă aleg această variantă de abonament, fanii festivalului au opțiunea de a-și face check-in online gratis, în 30 de zile de la momentul cumpărării abonamentului.

Neversea 2020 Abonament. Preț pentru General Acces Flexi

Abonamentele General Acces Flexi vor fi inițial la prețul de 99 de euro plus taxe, din prețul final de 159 de euro plus taxe. În cazul acestui tip de abonament, participanții la festival au posibilitatea de a-și face check-in online gratuit cu până la 14 zile înainte de începerea evenimentului.

Neversea 2020 Abonament. Preț pentru General Access Risk Free

General Access Risk Free la prețul de 104 euro plus taxe, din prețul final de 159 de euro plus taxe. În această variantă, se poate face check-in gratuit în termen de maximum 30 de zile de la achiziționare. Abonamentul poate fi returnat cu până la cel puțin 14 zile înainte de începerea festivalului Neversea 2020.

Neversea 2020 Abonament VIP

Abonamentele VIP, la prețul de 210 euro plus taxe, din prețul final de 260 de euro plus taxe. Acest abonament este dedicat celor care au peste 18 ani. Cei care îl achiziționează pot realiza check-in-ul gratuit în maximum 30 de zile de la plata abonamentului.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro