Evenimentul culinar organizat de Chef Cătălin Scărlătescu pentru iubitorii fructelor de mare își redeschide porțile azi într-o nouă locație, unde surprizele gastronomice, invitații speciali și atmosfera vibrantă vor încânta vizitatorii vreme de o săptămână: între 31 iulie și 6 august, Festivalul Scoicilor va anima Piațeta Perla din Mamaia.
Chef Scărlătescu dă startul azi unei noi ediții a Festivalului Scoicilor la malul mării
Festinul consacrat, lansat de juratul show-ului Chefi la cuțite, vine cu un program diversificat întins pe o întreagă săptămână, în care demonstrațiile gastronomice interactive și dezvăluirea celor mai variate rețete cu scoici vor transforma Piațeta Perla din Mamaia în destinația perfectă de pe litoral pentru toți gurmanzii.
„Va fi un eveniment spectaculos, care aduce o bogăție de gusturi, arome și preparate inedite cu fructe mare – așa cum sunt scoicile japoneze, pentru că Rikito Watanabe va fi alături de noi, sau scoicile franțuzești, gătite de Florica Boboi, câștigătoarea sezonului 10 Chefi la cuțite, care va participa la festival”, a declarat Chef Scărlătescu.
Pentru ca experiența să fie completă, participanții vor avea ocazia să deguste soiuri fine de vinuri, alese cu grijă pentru a se potrivi perfect cu aromele scoicilor și fructelor de mare.
Toți cei care vor să se bucure de surprizele culinare pregătite de Chef Scărlătescu și invitații săi sunt așteptați în această săptămână în Piațeta Perla din Mamaia. Evenimentul de la malul mării este un prilej aparte de a-l întâlni pe juratul Chefi la cuțite, înainte de un nou sezon al show-ului culinar, care va înteți competiția gustului la Antena 1 din această toamnă.