Căutare Live

Ce artiști sunt invitați la Târgul de Crăciun din București din 2019

Târgul de Craciun din Capitală a devenit atracția tuturor celor care au intrat deja în spiritul sărbătorilor de iarnă. Zilnic, mii de oameni îl vizitează, în căutarea celor mai delicioase bucate tradiționale, a vinului fiert cu aromă de scorțișoară și a activităților specifice de iarnă, cum ar fi patinatul în aer liber.

Târgul de Crăciun din București 2019

Facebook/ Bucharest Christmas Market

Cei care ajung pe tine de zi la Târgul de Crăciun București sunt întâmpinați cu cele mai frumoase colecții de colinde românești și străine, cu cadouri pentru toate gusturile și buzunarele, cu turtă dulce, castane coapte și dulciuri home-made.

Seara, pe scena gigant, amplasată în Piața Constituției, urcă artiști în vogă și grupuri de datini și obiceiuri venite din toate colțurile țării. Atmosfera este întreținută de muzică bună și concerte de colinde. Distracția este completată de patinoarul în aer liber și de caruselul devenit atracția celor mici.

Ce atracții găsești la Târgul de Crăciun din București

Pe durata Târgului de Crăciun, vizitatorii se pot bucura de concerte și spectacole, de un târg tradițional format din peste 100 de căsuțe, precum și de o zonă gastronimică cu preparate calde de sezon. Atracțiile de la Târgul de Crăciun din București 2019 includ un carusel pentru copii, un patinoar în aer liber, o iesle care redă scena nașterii lui Iisus și un spectaculos brad de Crăciun, înalt de 30 de metri.

Ce artiști sunt invitați la Târgul de Crăciun din București din 2019

Patinoarul din Piața Constituției

Facebook/ Bucharest Christmas Market

Datini și colinde românești la Târgul de Crăciun din Piața Constituției

Pe scena amplasată în Piața Constituției din Capitală, la Târgul de Crăciun Bucureşti 2019 vor urca ansambluri folclorice din țară, coruri de copii colindători, care vor interpreta cele mai frumoase câtece în spiritul Sărbătorilor de iarnă, dar și orchestre de muzică simfornică, precum Orchestra Națională Valahia.

Târgul de Crăciun din București 2019. Artiștii prezenți pe scena din Piața Consituției

Pe lângă grupurile instrumentale și vocale, la târgul de Crăciun vor anima atmosfera de vis artiști de renume. Printre ei se numără Horia Brenciu & HB Orchestra, Ştefan Bănică, Viţa de Vie, Vunk, Voltaj, Bere Gratis, Holograf, Phoenix, Moonlight Breakfast, Antract, Damian Drăghici & Brothers, Ovidiu Komornyik & OK Band, Nicole Cherry, Connect-R, Bosquito, Elena Gheorghe Band, Ștefan Hruşcă, Narcisa Suciu, Grigore Leşe, Fuego, Irina Loghin şi alţii.

Programul Târgului de Crăciun din București în 2019

  • Perioada 2 – 5 decembrie 2019 – orele 11:00 – 22:00
  • Perioada 6 – 8 decembrie 2019 – orele 11:00 – 22:30
  • Perioada 9 – 12 decembrie 2019 – orele 11:00 – 22:00
  • Perioada 13 – 15 decembrie 2019 – orele 11:00 – 22:30
  • Perioada 16 – 19 decembrie 2019 – orele 11:00 – 22:00
  • Perioada 20 – 26 decembrie 2019 – orele 11:00 – 22:30

Intrarea la Târgul de Crăciun este liberă până pe 26 decembrie, când locația își închide porțile.

Peste 100 de meşteri olari, lingurari, cojocari, cofetari, ţesătoare, cusătorese vor veni la Târgul de Sfântul Nicolae, ...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Parteneri
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta mereu cercei cu perle. Majestatea Sa nu se despărțea de ei la niciun eveniment
Catine.ro
Ultimele știri
x