Ce să faci de Ziua Îndrăgostiților. Evenimente Valentine's Day 2019

 

Evenimente Valentine's Day 2019, ce să faci de Ziua Îndrăgostiților, Ziua Îndrăgostiților 2019, Evenimente Ziua Indragostitilor, evenimente 14 februarie 2019

În 3 zile va fi Ziua Îndrăgostiților și tu te simți nepregătit pentru această sărbătoare a iubirii de la care partenerul tău poate are așteptări. Dacă nu știi ce să faci de Ziua Îndrăgostiților, te ajutăm noi cu câteva idei de evenimente la care poți merge cu persoana iubită, drept cadou de Valentine’s Day.

Iubirea e un lucru foarte mare

Ce mai potrivit de Ziua Îndrăgostiților decât o piesă de teatru cu și despre dragoste? Ia-ți persoana iubită și mergeți joi, 14 februarie la Teatrul Roșu pentru a vedea această comedie romantică, alături de trei tineri actori talentați. Regizorul este Marius Gilea, iar din distribuție fac parte Monica Odagiu, Daniel Hara și Adina Stoica. Piesa începe la ora 20:00, așa că nu trebuie să o ratezi.

Workshop Cooking Valentine’s Day

Acest workshop de gătit te ajută să îți planifici perfect o seară romantică cu persoana iubită. Astfel, învățând cum să gătești pentru jumătatea ta, vei știi să pregătești cina de Ziua Îndrăgostiților. Workshop-ul punctează rețete și teme diverse, ajutându-te să gătești delicios. Prețul workshop-ului este 220 lei și se va ține la sediul de pe Str. Radu Calomfirescu, nr. 13.

My Funny Valentine

Restaurant Elisabeta te așteaptă joi, 14 februarie de Ziua Îndrăgostișilor pentru o seară de neuitat alături de jumătatea ta. Un concert impresionant de jazz va anima atmosfera și te va face să dansezi, iar Laguna Tour te trimite pe tine și persoana iubită într-o vacanță în Bulgaria de 1 mai. Grăbește-te să îți rezervi o masă pentru o seară specială. Prețul biletului este 149 lei și include și meniul tematic ce Ziua Îndrăgostiților.

Valentine’s Special cu Ovidiu Nicolescu

Joi, 14 februarie, ești așteptat la The Ace pentru un concert senzațional susținut de Ovidiu Nicolescu. Concertul începe la ora 19:00, iar prețul unui bilet este 20 lei. De Valentine’s Day cuplurile îndrăgostite se vor putea bucura de muzică extraordinară cu un solist plin de amuzament, povești savuroase și piese savuroase.

Sursă foto: pixabay.comfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI