Ce surprize pregătește Gașca Zurli pentru Ziua Copilului?

1 iunie este cea mai așteptată zi a verii de catre cei mici si nu numai. Romania serbeaza in aceasta zi Ziua Copilului, libera de la stat. Dar ce ne facem cand o zi de distractie se transforma in 3 cu aceasta minivacanta? Ne distram alaturi de Gasaca Zurli la evenimentul Festivalul Copiilor.

1 iunie este cea mai așteptată zi a verii de către cei mici și nu numai. România serbează în această zi „Ziua Copilului”, sărbătoare legală, liberă de la stat. Dar ce ne facem când o zi de distracție se transformă în 3 cu această minivacanță? Ne distrăm alături de Gașca Zurli la evenimentul Festivalul Copiilor.

Vineri, sâmbătă și duminică, în Parcul Regele Mihai I(fostul Herăstrău), Șoseaua Kiseleff, București, o să aveți parte de numeroase surprize. Evenimentul va începe în fiecare zi de șa ora 10.00 și se va încheia seara la 20.00. Parcul este împărțit pe diferite zone cu activități inedite pentru cei mici.

Ce surprize pregătește Gașca Zurli pentru Ziua Copilului?

Sursă foto: Festivalul Copiilor

Vineri de la ora 19.00 la ora 20.00 va urca pe scenă, pentru a le cânta atât celor mici, cât și părințiloe, Feli. Sâmbătă, Gașca Zurli îi va distra pe toți de la ora 11.00 până la 12.00. Tot în această zi și pe aceeași scenă va concerta și Liviu Teodorescu. Iar pe data de 3, de la ora 19, Alina Eremie va face spectacol pentru cei prezenți. Un alt invitat plin de umor și trucuri pentru toate vârsetele, va fi magicianul Robert Tudor.

Pe parcursul evenimentului de Ziua Copilului, în Parcul Regele Mihai I, o să vă întâlniți cu mai multe trupe și artiști pregătiți pentru cât mai multă distracție. Pentru detalii despre ateliere și spectacole intrați pe pagina de eveniment a acestora: Festivalul Copiilor.

Gașca Zurli este cea mai mare companie privată de evenimente pentru copii din România. Spectacolele lor sunt special creeate pentru a dezvolta imaginația și a aduce un plus de educație copiilor. Prin dorinta creatoarei Mirela Retegan de a-i explica fiicei sale lumea care o inconjoară, a luat naștere acest proiect minunat dedicat celor mici.

5 dintre cele mai stilate ținute ale Prințesei Diana. Ce rochii au impresionat
Unele dintre cele mai stilate ținute ale Prințesei Diana continuă să impresioneze, la zeci de...
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2021. Scorpionii au probleme în cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Brioșe cu dovleac. Desert de toamnă aromat și colorat
Pentru porția de desert dintr-un weekend petrecut cu cei dragi, îți oferim o minunată rețetă de brioșe cu dovleac. Este un desert de toamnă aromat și colorat, perfect pentru zilele de toamnă ruginie.
Catine.ro
Ultimele știri