Antena Căutare

Centrul National al Dansului va propune "Dedublarea"

Centrul National al Dansului Bucuresti (CNDB) va invita astazi la spectacolul "Dedublarea". Reprezentatia va avea loc la Sala Ronda a Teatrului National din Bucuresti, incepand cu ora 19:00

"Dedublarea, lucrarea mea de licenta, este o auto-reflectie asupra dansului, a felului in care acesta poate fi inteles, accesat si practicat.Mi-am permis sa abordez anumite problematici tabu ale dansului contemporan cu detasare si ironie, am incercat sa vorbesc despre acestea din interiorul discursului coregrafic, plasindu-ma lucid in mijlocul citatului, al cliseelor si al conventiilor, transformind contraexemplul in material de lucru si sursa de inspiratie. Intr-un cuvint «sa il pun sub semnul intrebarii», sa il desacralizez. Rezultatul a fost disimularea si crearea unei alte identitati", a declarat Madalina Dan, realizatoarea show-ului.

Pretul unui bilet pentru acest spectacol este de 10 lei (7 lei cu reducere pentru studenti, elevi, pensionari). Biletele se pot achizitiona de la sediul CNDB inainte de inceperea reprezentatiei.

Rezervari se pot face la adresa [email protected] fiind valabile doar dupa confirmarea scrisa din partea org ani zatorilor. Nu se pot face rezervari prin e-mail in ziua reprezentatiilor.

Dedublarea
Un spectacol de Madalina Dan
Interpretare: Carmen Cotofana, Paul Dunca, Florin Flueras, Madalina Dan
Colaj muzical: Puccini, Arvo Part, Cut Copy
Costume: Andrada Chiriac, Mara Grigoriu

Urmasii lui Hitler au hotarat sa lase familia sa moara!... "Voievodul tiganilor" la Teatrul National de Opereta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x