Căutare Live

Chris Rea Greatest Hits, doar cu Revista Felicia!

Din 10 martie, Revista Felicia va daruieste cele mai fermecatoare cantece ale celebrul solist, chitarist si pianist Chris Rea, reunite intr-un album Greatest Hits - “Fool if you think it’s over”. "Josephine", "On the Beach", "The Road to Hell" (part 1 & 2), "Fool (If You Think it's Over)" sau "Baby Don't Cry" sunt doar cateva dintre hiturile semnate Chris Rea pe care le veti regasi pe acest CD.

Chris Rea este considerat unul dintre cei mai talentati artisti din lume. Albumul "Whatever Happened to Benny Santini?", cu care s-a lansat in 1978, a primit Discul de Aur. Au urmat, in cei peste 30 de ani de prezenta in lumea artistica, 33 de albume, peste 30 milioane de albume vandute, numeroase discuri de aur, argint si platina. Albumele "The Road To Hell" (1989) si „Auberge" (1991) s-au clasat inca de la aparitie pe primul loc in clasamentele de specialitate din Marea Britanie.

In 2003, Rea a infiintat casa de discuri JazzeeBlue, lansand mai multe albume, printre care "Blue Street" (Five Guitars) (2003), "The Blue Jukebox" (2004) sau "Still So Far To Go". A mai lucrat cu David Knopfler la albumele "Wishbones" (2001) si "Ship of Dreams" (2004).

Pachetul revista + CD-ul "Fool if you think it's over" este de 8,5 lei si se distribuie impreuna cu editia din 10 martie (numarul 239) a revistei Felicia.

Una dintre cele mai apreciate reviste saptamanale pentru femei, "Felicia", continua sa ofere produse editoriale de exceptie cititoarelor sale, cadouri pentru inima si suflet: pe de o parte muzica - cd-uri cu vocile de aur ale slagarului romanesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Nelu Ploiesteanu, Gabriel Dorobantu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladosi, Anastasia Lazariuc, Carmen Trandafir) si carte - deopotriva ghiduri practice pentru o viata sanatoasa (Mananc, slabesc si ma mentin, Ghidul alimentelor sanatoase, 1000 de retete pentru bucatari amatori, SLIM, Dictionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic si Carte romaneasca de vise) sau best-selleruri ale literaturii universale (Postasul suna intotdeauna de doua ori, Diabolicele, Femei celebre).

S-a intamplat pe 28 iunie! Romania a cedat Basarabia si nordul Bucovinei catre URSS... Bilete cu pret redus la Scorpions...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri