Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Parker

Cirque du Soleil aduce culoare si acrobatii, din nou, la Bucuresti

Lumini, culori, echilibru si splendoare. Altfel spus: mii de costume, zambete si lacrimi de bucurie. Asta ofera la fiecare aparitie Cirque du Soleil. Renumitul circ este, din nou, in Romania, la Bucuresti.

Sute de artisti au facut, ieri, ultimele pregatiri pentru cel mai longeviv spectacol al companiei: Alegria, care va incepe in aceasta seara. Daca vreti sa-l vedeti, nu mai stati pe ganduri. Este ultima ocazie. Din decembrie, acest spectacol unic si captivant va fi scos din program.

Perfectiunea este Idealul artistilor de la Cirque du Soleil. Nu este insa usor. Ore, zile intregi de antrenament, accidentari, stres. Toate aceste nu trebuie sa se vada. Cand cortina se ridica, spectatorii trebuie sa ramana muti de uimire. Si exact asta se intampla la "Alegria"

De cateva zile, titanii circului mondial au oprit din nou caravana la Bucuresti. Este ultima sansa pentru romani sa vada cel mai longeviv si mai apreciat spectacol produs de Cirque du Soleil, "Alegria".

Muzicieni din 15 tari vor striga "Alegria". Un show de exceptie, in care stilul baroc, muzica clasica si costumele viu colorate se imbina perfect.

Susan Jackson este unul dintre artistii care vor face spectacol la Romexpo. Ea si-a inceput cariera pe o alta scena. Cea a gimnasticii mondiale: "Am fost gimnasta 23 de ani, apoi am facut facultatea timp de patru ani. Dupa ce am absolvit, am dat o proba pentru Cirque du Soleil si in aproximativ doi ani, m-au bagat in spectacol".

Reprezentatiile spectacolului "Alegría" incep din aceasta seara, iar ultima va fi duminica.

Puteti urmari editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro.

Recomandari