Căutare Live

Cluj Arena, transformat în spaţiu de evenimente în aer liber din 12 iunie: teatru, concerte, stand-up comedy

Cluj Arena, stadionul pe care joacă meciurile echipa de fotbal Universitatea Cluj, va fi transformat în spaţiu destinat evenimentelor în aer liber, o parte a tribunelor fiind rezervate publicului, cu măsurile de distanţare impuse, şi cu maximum 500 de persoane în asistenţă. Primul eveniment: proiecţia filmului Bohemian Rhapsody.

Primul eveniment va avea loc în 12 iunie, anunţă Consiliul Judeţean Cluj, care a încheiat un parteneriat cu o agenţie de profil.

Astfel, vor avea loc seri de cinema, show de stand-up comedy, concerte etc.

Primul eveniment, în 12 iunie, este proiecţia pe un ecran led de mari dimensiuni a filmului Bohemian Rhapsody. În 13 iunie urmează concertul Trupei Grimus, iar în 14 iunie va fi o premieră: primul show de stand up-comedy în aer liber, cu Nicu Bendea, Unguru’ Bulan, Saşa şi Tudor Costi.

Publicul, în limita a 500 de persoane, va avea la dispoziţie scaune aşezate la doi metri distanţă, iar obligativitatea purtării măştilor de protecţie se va menţine, la fel ca şi triajul epidemiologic la intrarea pe arenă.

Sursa: News.ro

Spectacole în aer liber, începând de sâmbătă, la Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski” din Constanţa... Hoverboard Smartbalance – distracție și sport pentru toată lumea...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022 vine cu vești bune pentru nativii Leu. Astrele spun că...
Parteneri
Lipii grecești pentru gyros. Lipii pufoase preparate pe plită sau la tigaie
Catine.ro
Ultimele știri
x