Live acum
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Compania Nationala de Dansuri a Irlandei revine cu un turneu in Romania

Spectacolul Rhythm of the Dance, prezentat de Compania Nationala de Dansuri a Irlandei, revine cu un turneu in Romania, pentru al treilea an consecutiv. Show-urile irlandezilor au reinventat divertismentul si au adus compania in topul celor mai populare si cautate din lume. Acest lucru o dovedeste si numarul mare de fani, peste 4 milioane, care i-au urmarit in intreaga lume.

Turneul incepe pe 12 februarie, la Ploiesti, continua cu orasul Bacau - pe 14 februarie, apoi cu Piatra-Neamt - 15 februarie, Suceava - 16 februarie, Iasi - 17 februarie, Constanta - 18 februarie si Bucuresti - 19 februarie. Un bilet pentru spectacolul de la Sala Palatului costa intre 250 de lei (categoria VIP) si 100 de lei (categoria III). Pregatiti-va pentru doua ore de extravaganta, flexibilitate, forta si emotie! Biletele se pot achizitiona online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.biletoo.ro, www.eventim.ro si de la casele de bilete ale Salii Palatului si Teatrului National de Opereta „Ion Dacian".

Publicul din Romania a fost de fiecare data extrem de receptiv la pasiunea si perfectiunea ritmurilor irlandeze. Tocmai de aceea, Kieran Cavanagh, producatorul Companiei Nationale de Dansuri a Irlandei, le-a transmis romanilor un mesaj: „Vom reveni in Romania cu un show nou, la care tenorii nostri irlandezi au adaugat cateva cantece, de asemenea avem dansuri noi si costume atractive, iar talentatii nostri muzicieni vor interpreta, desigur, LIVE, noi si energice cantece traditionale irlandeze, impreuna cu dansatorii nostri, campioni mondiali ai dansurilor irlandeze. Daca vreti sa traiti si sa experimentati cultura irlandeza autentica, nu ratati Rhythm of the Dance Romanian Tour 2012!".

Citeste continuarea articolului in Jurnalul!

Recomandari