Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Concert Gabriel Cotabita, “25 de ani de nopti albastre”, duminica, la Sala Palatului

Aniversarea interpretului Gabriel Cotabita la implinirea celor “25 de ani de nopti albastre” se va desfasura duminica, 26 februarie.Desi concertul ar fi trebuit sa aiba loc pe 16 februarie, artistul impreuna cu staff-ul organizatoric au decis sa prelungeasca termenul reprezentatiei cu 10 zile.

Astfel, evenimentul mult asteptat va avea loc la Sala Palatului incepand cu orele 19:30. Aceasta decalare survine pe fondul conditiilor meteorologice nefavorabile din ultima perioada care au impiedicat finalizarea productiei materialului discografic, dublul CD propus a fi lansat in apropierea concertului.

"Noapte Albastra" a continuat timp de 25 de ani sa fie fredonat, cantat, ascultat la orice petrecere memorabila. Acestei melodii, ca si urmatoarelor aparitii discografice semnate de Gabriel Cotabita, se alatura o serie de hituri reprezentative pentru muzica pop-rock romaneasca. "Da-mi o sansa", "Prima iubire si ultima", Ave Maria', "Te rog, domnisoara, nu pleca", "Prizonier", "Raiul e pe pamant", "Voice from Above", sau "Atunci cand nu esti" sunt doar cateva dintre piesele cu care Gabriel Cotabita a cucerit publicul din Romania obtinand astfel statutul bine meritat, drept fiind o personalitate marcanta a muzicii usoare romanesti.

La ceas aniversar, cei prezenti vor putea profita din plin de un concert 100% live - "25 de ani de nopti albastre", doua ore de buna dispozitie in compania celor mai cunoscute si iubite cantece din repertoriul sau. In acompaniamentul celor de la Andrei Tudor Band si Pinky, artistul va canta in duet cu prietenii sai buni din lumea muzicala precum: Monica Anghel, Dan Bittman, Delia Matache, Monica Petrica, Cristina Haios si Sistem.

Aceasta aniversare, va fi marcata de numeroase suprize, dar si de lansarea unui Dublu CD, intitulat "25 de...nopti albastre" in care veti regasi marea majoritate a pieselor lansate pe parcursul anilor, dar mai ales 12 dintre cantecele sale, refacute in formula Andrei Tudor Band si Pinky.

Recomandari