Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

Corvus Corax, atractia Festivalului Cetati Transilvane de la Sibiu

Duminica s-a incheiat in Piata Mare din Sibiu a XI-a editie a Festivalului Medieval Cetati Transilvane. Nenumarati participanti au putut urmari povesti cu personaje din Evul Mediu (breslasul, cavalerul si calaul), executii, dansuri si concerte de muzica medievala, scoala tinerilor scutieri si a galeselor domnite, ateliere de confectionare si manuire papusi traditionale.

Iata cativa dintre artistii care au onorat cu prezenta lor aceasta noua editie a festivalului: Drachenmond din Germania, Crispus - The Art of Fire din Sibiu, Nosa din Bistrita, Ordinul Musatinilor din Radauti, Corvinia din Hunedoara, Ordinul Cavalerilor Artgotici din Sibiu, Breasla Magilor din Bucuresti, Compania Commedia din Targu Mures, Novosadski Karmeni Hor din Serbia, Nomen est Omen din Bucuresti etc.

Atractia festivalului a fost grupul Corvus Corax (foto) care a si incheiat seara de duminica. Autodefiniti Die Könige der Spielleute (Regii menestrelilor), nemtii au pornit „de la munca de jos". De la concerte stradale ei au ajuns pe scena marilor festivaluri, precum Wacken Open Air sau Summer Breeze.

Citeste si Jurnalul!

Foto: track4-info.de

Recomandari