Antena Căutare

Cu si despre leadership in AIESEC Romania

"Un lider este un negustor de sperante" spunea odata Napoleon Bonaparte. Sa fii capabil sa transmiti un mesaj pe care audienta ta sa il inteleaga si sa il aplice in proportie de 80% a devenit astazi o provocare pentru majoritatea liderilor urbani si a formatorilor de opinie. Leadership-ul actual nu inseamna insa doar speranta ci si proactivitate in transformarea acesteia in realitate. AIESEC Romania reprezinta astfel un exemplu organizand anual cea mai mare conferinta despre leadership pentru tineri:Romanian Youth Leadership Forum.

Curajul de a face lucrurile diferit si de a-ti depasi limitele se dezvolta intotdeauna alaturi de o echipa perseverenta. Conferinta ofera astfel membrilor sai posibilitatea de a cocheta cu notiuni si concepte din domenii precum: marketing, finante, resurse umane, vanzari, antreprenoriat si project management. Prin urmare participantii au ocazia de a invata de la profesionisti recunoscuti in mediul business, modalitatile prin care notiunile de mai sus pot fi aplicate in mediul non-corporate. Conceptul de Youth to Business o zi in care participantii au onoarea de a profita de know-how-ul companiilor partenere, scopul sesiunilor fiind acela de a apropia tinerii de mediul corporate prin interactiunea directa cu reprezentantii din companii recunoscute precum:

Catalin Adam (Accenture): “Deschiderea participantilor la sesiunile Accenture, precum si energia debordanta din cadrul acestei conferinte sunt doar confirmari ale potentialul de care AIESEC da dovada. Este o adevarata placere pentru Accenture sa contribuie la dezvoltarea tinerilor ambitiosi si dornici de a conduce noua generatie.”

Diana Asandei (BRD Group Societe General): “Pentru ca AIESEC investeste mai ales in membrii sai, anual conferinta RYLF are rolul de a le oferi o gama de cunostinte aplicabile dar si de a recunoaste eforturile si rezultatele comitetelor locale. Este o legatura fireasca intre cunostinte, actiuni si recompensa, care determina membrii sa devina din ce in ce mai buni. Acestea sunt doar cateva motive pentru care participam la RYLF de multi ani, incercand sa contribuim la dezvoltarea acestor tineri cu mult potential, dornici de a face schimbari in mai bine in jurul lor si de a- si creste in mod durabil impactul in societate.”

Youth to Business reprezinta pentru participantii conferintei startul unei cariere satisfacatoare in domeniul ales, fiind astfel complementara sesiunii Inspire Leadership. Inspire Leadership accentueaza importanta unui model de urmat in construirea unei baze antreprenoriale, precum si necesitatea unei conexiuni intre teorie si practica. Participantii invata cum sa creeze impreuna cu echipa viziune, motivatie si elan pentru activarea leadership-ului. Totodata, Inspire Leadership aduce in fata tinerei audiente mentori care sa ii formeze si sa ii ghideze.

Romanian Youth Leadership Forum este conferinta care descopera potentialul si spiritul de lider din fiecare dintre noi, definind totodata curajul de a sparge barierele si de a iesi din zona de confort. Este un concept ce perpetueaza nevoia de schimbare nemarginita si de initiativa la nivelul intregii societati. Romanian Youth Leadership Forum reprezinta astfel un element definitoriu in dezvoltarea unei noi generatii de lideri si antreprenori.

Romanian Youth Leadership Forum a avut loc in perioada 22-25 Noiembrie, la Amara, Hotel Lebada, avand drept participanti 450 de tineri care isi doresc sa genereze impact intr-o societate in care educatia non-formala si dezvoltarea personala sunt inca in etapa incipienta. Membrii noi, membrii vechi, precum si consiliul executiv au fost intampinati cu entuziasm de o echipa de organizare de 50 de oameni, reprezentantii a 10 companii, precum si 10 traineri. Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul www.rylf2012.aiesec.ro.

Romanian Youth Leadership Forum a beneficiat de sprijinul companiilor partenere, dintre care: BRD Group Societe Generale, Accenture, Decathlon, Hilti, Coca Cola HBC, I-Future, P&G, Scoala de Valori, ACCA, HPDI, BenQ, HP. Nu in ultimul rand, AIESEC Romania recunoaste sprijinul oferit de sponsorul media principal: trustul Intact Media Group.

Despre AIESEC Romania

AIESEC reprezinta cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in peste 110 tari si teritorii si avand o istorie de 64 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Prezenta AIESEC in Romania s-a remarcat timp de 22 ani, extinzandu-se intr-un numar de 14 orase.

26 noiembrie 1909: S-a nascut scriitorul roman Eugen Ionescu... 27 noiembrie 1940: Istoricul si omul politic Nicolae Iorga a fost asasinat de legionari...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x