Căutare Live

Daily Income și Universitatea Sheffield au ales câștigătorul bursei Executive MBA

Daily Income și Universitatea Sheffield și-au desemnat câștigătorul pentru o bursa integrală Executive EMBA. Programul are o durată de doi ani, cu începere în noiembrie 2016.

Daily Income și Universitatea Sheffield și-au desemnat câștigătorul pentru o bursa integrală Executive EMBA. Programul are o durată de doi ani, cu începere în noiembrie 2016.

În urma procesului de evaluare, care a constat într-o aplicație și un interviu, Vlad Stoicescu, Head of Airport Strategy Department la Compania Națională Aeroporturi București, a fost ales câștigător.

Cu o experiență profesională îndelungată în domeniul transportului aerian, dar și în zona de antreprenoriat, Vlad Stoicescu a întrunit în unanimitate aprecierea membrilor comisiei de evaluare formată din reprezentanți Daily Income și Universitatea Sheffield din București. Comisia de evaluare a oferit, pe lângă bursa integrală și nouă burse în valoare de 30% din costul EMBA-ului pentru Anca Georgescu,Ciprian Drăgan, Claudiu Pintilie, Roxana Mitu, Cristina Constantinescu, Simona Spătaru, Cristian Iacob, Cristian Sighinaș și Corina Staicu.

“Și în acest an am avut mulți candidați extrem de pregătiți pentru parcurgerea unui program de Executive MBA. În urma analizei atente a CV-ului, scrisorii de intenție și a interviului ne-am asigurat că alegem cel mai bun candidat. Am vrut ca acest candidat să merite din plin investiția uriașă în educație pe care i-o oferim și de asemenea să aducă valoarea programului nostru prin cunoștiințele, abilitățile și contactele sale. Sunt foarte sigură că bursierul nostru ne va demonstra că a meritat din plin această șansă și echipa Sheffield EMBA va fi mândră de realizările sale profesionale și personale”, a declarat Alina Toader, Country Manager, Universitatea Sheffield, România.

“Ştirile pe care le prezentăm şi le analizăm în fiecare zi au în spate personaje interesante, oameni care fiecare în parte, conştient sau nu, pun mecanismele economiei în mişcare. Unii o fac foarte bine, alţii dau naştere multor controverse. Unii dintre ei sunt cei care dezvoltă România şi o fac să progreseze, alţii, voit sau întâmplător, din nepricepere sau nepăsare, o ţin pe loc. Aşa că e important să facem tot ce ţine de noi ca "trupa celor buni" să rămână numeroasă, motivată şi bine pregătită. Suntem încântaţi să fim, la INCOME, şi în acest an partenerii Universitatii Sheffield şi să putem fi parte din procesul în urma căruia unul dintre aplicanţi va beneficia de o bursă Executive MBA la Universitatea Sheffield, pentru că ne ajută să găsim şi să promovăm exact genul de oameni care reuşesc să facă diferenţa.”, a declarat Adrian Măniuțiu, realizator Income Magazine.

Programul Executive MBA Sheffield este oferit în Grecia, Serbia, Turcia, Ucraina iar din anul 2006 si in Bucuresti unde a înregistrat un real succes in Bucuresti avand in fiecare an două grupe a câte 25 de cursanți middle și top management. Programul se remarca prin cele șase specializări (marketing, management, logistică, finanțe, health care management și managementul resurselor umane), acreditările internaționale atât europene cât și americane (AMBA, AACSB, BAC etc), de dublă licențiere (absolvenții primesc Diploma Executive MBA Sheffield cât și Diploma de Master în Management și Leadership de la CMI (Chartered Management Institute) cea mai importantă organizație în management din UK.

Universitatea Sheffield este una dintre top 10 universități britanice, se mândrește cu cinci laureați ai premiului Nobel și a fost declarată Universitatea anului 2011 de către Times Higher Education.

Unde te poți distra de 1 MAI la malul mării! Mare atenție la restricțiile de trafic... Concursuri de Paşte şi decizii fãrã precendent în casa „Mireasã pentru fiul meu”! Ce surprize se pregătesc?...
Parteneri
Cum vei fi cerută în căsătorie în funcție de zodie. Află ce surprize ți-au pregătit astrele
Catine.ro
Ultimele știri
x