Dan Mihaescu a implinit 77 de ani

Este un bun colectionar... de ani! A strans cu pricepere 77! Mai crede ca viata reprezinta o arta in care esti mereu incepator, dupa cum ne asigura Chevalier de Boufflers in panseurile sale. A trecut prin multe epoci colorate, dar umorul il ajuta sa o traverseze si pe cea actuala, de-a dreptul kaki

"Fac parte dintr-o generatie norocoasa. Am prins dictatura carlista, legionara, comunista si acum victoria romanilor asupra intregului popor. A inceput sa regrete lumea viitorul de ieri, zicand ca ce bine era atunci cand era rau". Ce a facut cu toata zestrea sa de timp? "Am facut lumea sa rada, de teama sa nu planga! Si am fost optimist. Dupa alegerea lui Ceausescu, mi-am zis ca in sase luni cade. A stat 25 de ani. Am zis ca nici d-nul Iliescu nu rezista mai mult de sase luni. A rezistat doua mandate spre trei. D-lui Basescu i-am prezis tot sase luni si, iata, intra in anul sapte! Suntem singura tara din lume la care alegerea presedintelui este decisa de emigranti si majoritatea parlamentara este alcatuita de migratori".

In general traieste bucurandu-se. Sta pe Magheru, un fel de Champs Elysees al Bucurestiului. "Se claxoneaza ambitios, ca nicaieri in Europa, noaptea avem raliuri palpitante, masini si motociclete, cetele de cersetori te scuipa tandru, daca nu le dai nimic, in curtea interioara a blocului se imbata si chiuie boschetarii, dar iarna pleaca. Sparg usa si se oplosesc in subsolul conductelor de apa si gaz. Astept sa sarim in aer, fara sa cream panica. Tot in curte fac sex seara, pe dupa masini, perechi de tineri studiosi si drogati. Sub ferestrele din strada activeaza palcuri de prostituate voioase, la care vin oaspeti cu taxiuri de noapte si ne pun manele mobilizatoare ca: «Intr-o casa de paianta, am iubit o bagaboanta!». Spre ziua apar si salaii fetelor, care le bat cu picioarele-n cap, sa deconteze incasarile nocturne.

Politia politie nu vine decat pentru dividende si cea comunitara este ocupata la promenada pe Magheru cu Suzuki 4X4, de parca bulevardul nostru e pe Ceahlau. Piata Amzei e in renovare din mileniul trecut. Si la toate aceste bucurii primarul adauga una noua. Mareste taxele, ca stam in zona de lux. Insa eu sunt fericit..." Fericirea are picioare scurte sau...?

"Fericirea are picioare lungi, e mai mica cu 24 de ani decat mine, o cheama Simona, e nevasta mea, de acum 20 de ani si pentru urmatorii 30!" De ce mai rade un umorist notoriu, ca Dan Mihaescu, si ce isi doreste? "Rad (cu lacrimi) la emisiunile de stiri tv si imi doresc anticipate! Punct!" Punct pun si eu, dar nu inainte de a-i ura "La multi ani voiosi!", dar intr-un sens opus celor marturisite de sarbatorit!

Sursa, text si foto: jurnalul.ro

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri