Dave Evans, primul solist AC/DC, şi toboşarul Mike Terrana îi aduc, la Bucureşti, un omagiu lui Malcolm Young. Biletele au fost puse în vânzare

 

Concertul care va avea loc pe 23 februarie la Arenele Romane deschide turneul „Highway to Heaven” pe care grupul-tribut AC/CC îl va întreprinde în Europa.

Malcom Young şi cu mine am împărtăşit multe momente speciale şi de neuitat înca din primele zile de la naşterea AC/DC. Întotdeauna am avut un mare repect pentru Malcom şi pentru realizarile sale muzicale”, a transmis Evans.

Malcolm Young, chitarist şi cofondator al formaţiei AC/DC, a murit, pe 18 noiembrie 2017, la vârsta de 64 de ani. Cariera luis-a întins pe parcursul a mai bine de patru decenii. Născut pe 6 ianuarie 1953, în Glasgow (Scoţia), Malcolm Young a fost descris de colegii de trupă drept „forţa care punea lucrurile în mişcare” şi ca „lider” al grupului.

Compozitor şi chitarist al formaţiei, el a lucrat la 17 albume ale trupei, de la „High Voltage”, debutul din 1975, până la „Black Ice” (2008). Numele său apare şi pe albumul „Rock or Bust”, apărut în noiembrie 2014, fiind creditat pentru compoziţie. Toate partiturile sunt interpretate însă de nepotul său, Stevie Young. Împreună cu întreaga formaţie, a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame, în 2003.

Malcolm Young s-a retras din formaţia AC/DC, în 2014, după ce a fost diagnosticat cu demenţă. Biletele pentru concertul-tribut de la Bucureşti costă 70 de lei şi pot fi cumpărate prin reţeaua Eventim.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe