Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Doru Stanculescu, "El Presidente", se pregateste de un nou concert: 7 februarie, Sala Radio!

Prietenii ii spun "El Presidente" si nu este o porecla exagerata. Doru Stanculescu este un etalon in muzica folk. "Ai Hai", "Cum se naste un mit" sau "Fara Petale" sunt doar cateva dintre melodiile care l-au facut cunoscut. Sunt piese care se vor auzi si la concertul din 7 februarie, de la Sala Radio. Tot atunci, indragitul artist va lansa un dublu album.

Doru Stanculescu este o legenda printre iubitorii muzicii folk. Canta la chitara, la muzicuta si are o voce inconfundabila. Primele emotii le-a avut in 1968, cand si-a facut debutul cu piesa "Ion Crasmaru", pe versurile lui Octavian Goga.

Au urmat alte piese de succes. "Fara Petale", "Ecou de romanta" sau "Ai, hai", o melodie pe care Doru spune ca o are la suflet. Toate se vor putea asculta, live, pe 7 februarie, in concertul de la Sala Radio.

Cantaretul a implinit 42 de ani de activitate si ii va sarbatori alaturi de alti artisti cunoscuti - Mircea Florian, Grigore Lese, Horatiu Malaiele sau Mircea Vintila. “O sa incercam sa facem o sezatoare, asa intentionez, sa ne simtim bine si sa fim toti pe scena deodata”, a spus Doru Stanculescu. Fara protocoale si alte povesti. Asa isi doreste "El Presidente" sa fie spectacolul.

Pe 7 februarie, Doru Stanculescu va lansa si un dublu album, care va contine peste 20 de piese.

foto: Intact Images

Recomandari