Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Draga Olteanu Matei si Mircea Albulescu vor primi sambata cate o stea pe Walk of Fame din Bucuresti

Actorii Draga Olteanu Matei si Mircea Albulescu vor primi sambata, la ora 12.00, cate o stea pe Walk of Fame - Aleea Celebritatilor din Bucuresti, in semn de recunoastere pentru intreaga lor cariera, informeaza Mediafax.

Pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului se afla deja stelele altor mari personalitati: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu, Tamara Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu si Sebastian Papaiani.

In cadrul evenimentului de sambata, Draga Olteanu Matei si Mircea Albulescu vor primi cate o stea pe Walk of Fame, dar si cate o stea din aur oferita de casa de bijuterii Sabion.

Draga Olteanu Matei, nascuta pe 24 octombrie 1933 la Bucuresti, este una dintre cele mai cunoscute actrite de comedie autohtone, care a avut numeroase roluri pe scena Teatrului National Bucuresti, dar si in multe filme si productii de televiziune.

Maestru al scenei si al filmului romanesc, Mircea Albulescu, pe numele sau real Iorgu Constantin V. Albulescu, s-a nascut pe 4 octombrie 1934 la Bucuresti. Binecunoscutul actor este si publicist, poet, prozator - este membru al Uniunii Scriitorilor din Romania -, dar si profesor universitar.

Recomandari