Ducu Bertzi, concert special de Dragobete: 22 februarie, Teatrul Excelsior!

Floare de colt, Cantec de dragoste, Suflet fara chei... Melodiile lui Ducu Bertzi pot crea atmosfera perfecta la o cina romantica, de Ziua Indragostitilor. Artistul ne indeamna sa facem un cadou special celui drag, in stil romanesc. Ne invita, pe 22 februarie, la un concert special de Dragobete.

Ducu Bertzi ne promite un recital special, de dragoste romaneasca, asa cum ii place sa spuna. Ne va incanta cu melodiile cunoscute din repertoriul sau, dar nu vor lipsi nici piesele cu accente maramuresene. Ceterasul vrea doar ca fiecare invitat sa lase grijile acasa.

"In momentul in care incep spectacolul, vad ca oamenii poarta o masca, observ ca vin cu grijile in spate. Incet-incet, pana la sfarsitul concertului, fetelor lor se lumineaza si pleaca acasa cu o alta incarcatura”, spune cantaretul.

Ducu Bertzi si-a numit recitalul "Dragobertzi" si a tinut cont de ce isi doresc fanii sai: “La DragoBertzi vreau sa reiau cateva piese pe care nu le-am cantat de foarte multa vreme. Mi s-a reprosat ca nu le-am mai abordat «Unde oare?», «Nu am cer» sau «Cantec de dragoste»".

Concertul incepe la ora 19:30, la Teatrul Excelsior.

Ultimele știri