Live acumFilm: Fara obligatii (SUA 2011)
Prime Time 20:00iUmor

Echipa Observator, la masa puterii! Alessandra Stoicescu a prezentat în premieră culisele NATO! Cum arată locul în care se iau marile decizii

În exclusivitate pentru Observator, Alessandra Stoicescu a intrat în culisele puterii, unde se iau cele mai importante decizii, adică în sediul NATO de la Bruxelles!

În urmă cu 16 ani, România visa că va avea un cuvânt de spus în lume. 2004 a fost anul în care românii au aderat la NATO şi au intrat în rândul celor 29 de state care luptă pentru securitate şi pace. Astăzi, în sediul alianței nord-atlantice de la Bruxelles, lucrează sute de români şi ţara este reprezentată la cel mai înalt nivel.

În exclusivitate, echipa Observator a stat alături de secretarul adjunct al NATO, Mircea Geoană, în sala în care se iau deciziile cele mai importante.

La loc de cinste, acolo unde se dă ora exactă a puterii, o echipă Observator marchează un nou început! În exclusivitate pentru Antena 1, Sandra Stoicescu a filmat noul cartier general al NATO, bastionul puterii mondiale.

Echipa Observator, la masa puterii! Alessandra Stoicescu a prezentat în premieră culisele NATO! Cum arată locul în care se iau marile decizii

Alessandra Stoicescu a prezentat în premieră culisele NATO

„Aici este locul în care muncesc, aici e conducerea alianței, este etajul la care eu și secretarul general al alianșei împărțim acest coridor cu foarte mulți colegi și colege care ne ajută să ne facem treaba foarte bine” (Mircea Geoană)

Ghidul celor de la Observator, în spatele uşilor dincolo de care se decide soarta lumii, a fost Mircea Geoană, secretarul general adjunct al alianţei nord-atlantice (NATO). Este cea mai înaltă funcţie pe care un român a deţinut-o vreodată într-o instituţie internaţională!

„Este un loc grandios şi copleşitor în care simţi puterea şi energia unor momente cruciale din istoria recentă. Relația noastră cu partenerii se face aici. De multe ori decidem, de foarte multe ori ascultăm și căpătam informații.”, a mai declarat Mircea Geoană.

Mâine continuăm să descoperim secretele NATO într-un nou reportaj marca Observator.

Recomandari