Căutare Live

Editura Litera a deschis o librarie in centrul Capitalei

Povesti sau romane consacrate, carti de fictiune sau de istorie. Toate, intr-un singur loc. Editura Litera si-a deschis prima librarie chiar in centru Bucurestiului. Iubitorii de literatura, dar si novicii in ale cititului sunt asteptati sa se delecteze cu… putina cultura. Libraria are, pentru fiecare in parte, o poveste cuprinsa in file de carte.

Intr-o lume in care am uitat sa mai citim, iar internetul ne ghideaza viata, Editura Litera a avut curaj. Curajul sa puna pariu cu fiecare dintre noi. Impreuna cu personalitatile vietii culturale si sociale din Romania a dat startul unei campanii de constientizare si promovare a lecturii. Totul, chiar in incinta primei librarii a editurii.

Ideea noastra este sa defasuram o ampla campanie, care este in curs, de altfel, o campanie de citit. Sa incurajam cititul, merita efortul de a incuraja lumea sa revina la lectura”, sustine lies Campeanu, redactor-sef la Editura Litera.

Libraria este deschisa de luni pana duminica, de la ora 10 pana la ora 22. Iar cititorii au posibilitatea de a alege dintr-o paleta larga. Carti pentru copii si tineret, dictionare, enciclopedii dar si carti practice.

Simona Gherghe, Anca Turcasiu, Aurelian Temisan, Tora Vasilescu, Monica Davidescu si multi altii s-au alaturat campaniei "Uite cine citeste".

Targul Baby Boom Show isi deschide portile la Romaero Baneasa ... "Marea pisicareala de primavara" incepe la Sala Palatului, pe 6 si 7 aprilie!...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri