Căutare Live

Ellie White a urcat pe scena cu Andreea Marin, in scop caritabil

Ellie White s-a alaturat evenimentului initiat de Andreea Marin Banica si Fundatia Pretuieste Viata si s-a transformat, pentru o seara, in manechin. Artista a defilat pe podiumul dintr-un club din Regie intr-o rochie din matase si tul realizata de Mirela Stelea, creatia urmand sa fie licitata.

Ellie a urcat emotionata pe scena si s-a declarat bucuroasa de faptul ca are ocazia, prin simpla ei prezenta, sa ajute copiii nevoiasi. "Fac lucrul acesta decat pentru simpla multumire sufleteasca. Este o bucurie enorma pentru mine sa ajut atat copii, cat si oameni mai in varsta pentru diferite cauze si raspund de fiecare data cu ‘da' la cerinte de genul acesta", a declarat Ellie White.

Andreea Marin s-a declarat incantata de modestia frumoasei cantarete, in conditiile in care se bucura de succes international si ar fi avut motive sa isi vada de programul incarcat. Cele doua frumoase vedete brunete s-au fotografiat in culise deschizand usile pentru viitoare colaborari. Mirela Stelea nu a putut participa la eveniment, fiind plecata in Dubai pentru un mare targ de mirese.

Fondurile stranse in urma acestui eveniment vor fi folosite pentru construirea unei biblioteci, de care au nevoie copiii de la o scoala de langa Bucuresti.

"Scoala are sute de volume, carti extraordinare, unele se afla inca in tipla deoarece nu au fost desfacute, fiind primite in urma unor donatii. Din pacate, toate zac intr-o magazie de 2 metri patrati, ingramadite unele peste altele, deoarece nu exista conditii - niste rafturi civilizate - pentru a se amenaja o biblioteca.

Copiii cer mereu carti profesoarei, sunt dornici sa citeasca, unii dintre ei au rezultate foarte bune, chiar in conditiile precare in care invata. Unii nu au carti acasa si nu au cum sa isi faca temele. Pur si simplu, parintii nu isi permit sa le cumpere carti", declara Andreea Marin Banica, presedintele Fundatie Pretuieste Viata.

Crispus sarbatoreste Ora Pamantului in parcul Izvor... VIDEO! Ion Caramitru a primit o stea pe Aleea Celebritatilor...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri