Antena Căutare

Emisiunea "Secvenţial", premiată la Festivalul Internaţional de Film Istoric şi Militar

Emisiunea "Secvenţial", prezentată de Adrian Ursu, a câştigat premiul special al Centrului Naţional al veteranilor din Polonia la gala Festivalului Internaţional de Film Istoric şi Militar.

Emisiunea se bucură de un real succes

Emisiunea "Secvenţial", prezentată de Adrian Ursu, a câştigat premiul special al Centrului Naţional al veteranilor din Polonia la gala Festivalului Internaţional de Film Istoric şi Militar.

Adrian Ursu a prezentat, de-a lungul mai multor ediţii ale emisiunii Secvenţial, proiectul jurnalistic "Cele 13 feţe ale războiului", care propune o nouă perspectivă asupra războiului, alta decât cea din manualele de istorie, la 70 de ani de când România a trecut de partea Aliaţilor.

VEZI AICI INTERVIURILE DOCUMENT

În materialele video care însoţesc articolul puteţi urmări mărturisiri extrem de vii ale unor oameni care au trecut prin marea conflagraţie mondială. Sunt ruşi, sunt americani, sunt polonezi, sunt germani şi, desigur, români.

Emisiunea se bucură de numeroase aprecieri

Sunt veterani care au participat la evenimentele ce au scris istorie.

"Premiul e al tuturor soldaţilor care au luptat şi luptă. Am cerut tuturor să-i aplaude, pentru că memoria lor ne ajută să învăţăm o lecţie", a declarat Adrian Ursu.

Cezar Ouatu, concert în premieră la București: “Voi cânta de la operă la muzică lăutărescă”... Copiii din Galșa, județul Arad, vor învăța într-o școală renovată și izolată termic...
Beneficii pentru sănătate ale nucilor tigru
Nu sunt chiar nuci, dar sunt bune pentru organism, ajutând la digestie și la nivelul glicemiei....
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023. Taurii trebuie să fie atenți la detalii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023 spune că Taurii trebuie să fie din ce în ce mai atenți la...
Parteneri
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x