Evenimente București 13 februarie 2019

 
+2 click pentru
galerie

Chiar dacă data de 13 din calendar te-ar putea speria, nu uita că e miercuri. Ia o pauză binemeritată la mijlocul săptămânii. Seara, după job, iată la ce evenimente poți ajunge pentru a te destinde și a te relaxa alături de prieteni și familie.

Atelier de mărțișoare cusute

Art & Hobby Studio te așteaptă miercuri, 13 februarie, într-una din grupele de la 15:00 la 19:00 pentru un atelier creativ cu tema mărțișoare din cusute pe etamina. Pentru că ne pregătim să întâmpinăm primăvara, trebuie să ne pregătim să dăruim mărțișoare. Cele handmade sunt cele care ne reprezintă în totalitate. Vino și tu la acest atelier pentru a învăța să faci mărțișoare pentru cei dragi. Prețul unui atelier este 65 lei.

Atelier de pictură pe sticlă

Art & Hobby Studio te invită miercuri la un atelier de pictură pe sticlă. Poți alege una dintre cele trei grupe între 15:00 – 20:30. Prețul cursului este de 100 lei. În această taxă sunt incluse toate ustensilele și materialele necesare. Ca suport, va fi folosită sticla cu ramă din cupru. Astfel, vei realiza un obiect decorativ inedit.

Seară de carte – Iubirea la timpul prezent

Seara de carte cu tema psihologia cuplului și relația de cuplu îți va deschide noi orizonturi. La Centrul Călătoria Inimii are loc seara de carte cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. La acest atelier se va discuta ce anume aduce împreună doi tineri într-un cuplu. Seara deschisă începe de la ora 19:00, iar participarea e gratuită.

Sursă foto: vinsieu.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI