Evenimente București 21 decembrie 2018

 

Cu gândul tot mai mult la sărbătoare, Crăciun, febra cumpărăturilor, dar și mese bogate, uităm că magia Crăciunului stă de fapt în întâlnirile cu prietenii, rudele, în faptele bune pe care le facem. Hai să vedem unde poți poposi vineri, 21 decembrie, cu câteva zile înainte de Crăciun pentru a te destinde în inima capitalei.

Tudor Gheorghe - “Tot ce-i românesc nu piere”

Vineri, 21 decembrie, la Sala Palatului, la ora 19:00, este așteptat pentru un concert de excepție susținut de Tudor Gheorghe. Spectacolul va cuprinde piese cunoscute precum “Muică, toți suntem un neam” și “Acolo este țara mea”. Surprizele nu vor lipsi, mai ales acum în prag de mare sărbătoare. De asemenea, vei putea să îi asculți pe cei din orchestra Concertino care îl vor acompania pe marele maestru Tudor Gheorghe. Prețul biletelor variază: bilet golden VIP - 250 lei, bilet VIP - 235 lei, bilet categoria I - 215 lei, bilet categoria II - 180 lei, bilet categoria III - 155 lei, bilet categoria IV - 120 lei.

Friday Dive w. Friends

Nu rata un concert inedit vinerea aceasta la Submarinul Beluga Music & Cocktails. Trupa Friends te așteaptă. Ei și-au pregătit vocile pentru un spectacol pe cinste. Trupa e formată din Mișu, Laszlo, Alin, Ciprian, Coco și Laura. Vino să îi cunoști și să le descoperi talentele muzicale. Intrarea este liberă.

Poveste de Crăciun

Vineri, 21 decembrie, teatrul Coquette îți dezvăluie o “Poveste de Crăciun”. Acest spectacol dedicat sezonului de iarnă este inspirat din nuvela “Colind de Crăciun” de Charles Dickens. Din distribuție fac parte Gabriela Niță, Celina Nițu și Ruxandra Bălașu, iar scenografia a fost scrisă de Daniel Divrician. Piesa de teatru este despre o mătușă morocănoasă și nepoții ei ce vin să o viziteze în apropierea Crăciunului. Vor reuși ei să o facă să iubească Crăciunul? Prețul unui bilet este 40 lei.

Sursă foto: tudor-gheorghe.rofacebook whatsapp twitter pinterest
10 ANI FĂRĂ MICHAEL JACKSON

vezi mai multe