Evenimente București 22 decembrie 2018

 

Mai sunt doar 3 zile până la Crăciun și tot ce căutăm acum este relaxare, după un an plin la serviciu, cu eșecuri, dar și cu reușite. De data asta îți promiți că nu vei lăsa goana după cadouri și febra sărbătorilor de iarnă să îți strice momentele de vacanță. Nu trebuie să te stresezi cu pregătitul mesei de Crăciun pentru că încă ai timp să o faci. Începe-ți concediul de iarna asta cu mai multă relaxare ca de obicei, mergând la evenimente ce te destind.

Crăciun Vienez la Sala Palatului

Sâmbătă, 22 decembrie, începând cu ora 19:00, vei putea să asiști la un concert emoționant cu tematică de Crăciun. Toți cei care îl apreciază pe compozitoul Johann Strauss ar fi bucuroși să asculte orchestra vieneză Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna. Concertul întâmpină luminos sosirea marii sărbători a Nașterii Domnului. Prețul biletelor diferă: bilet Golden VIP - 300 LEI, bilet VIP - 250 LEI, bilet Categoria I - 215 lei, bilet Categoria II - 180 lei, bilet Categoria III - 155 lei, bilet Categoria IV - 125 lei.

Stand-Up Comedy

Modul perfect de a-ți începe concediul este cu o porție de râs sănătoasă. Spectacolo are loc în Club Mojo, sâmbătă, 22 decembrie, începând cu ora 20:00. Astfel, îi vei putea vedea și vei putea râde la glumele Mariei Popovici, a lui Alexandru Minculescu și Alex Banciu. Prețul biletului pentru acest spectacol de stand-up este 30 lei. Vino și tu să îi cunoști pe tinerii actori din lumea comediei.

Teatrul Roșu - Iubirea e un lucru foarte mare

Sâmbăta aceasta, dacă dorești să te destinzi cu o piesă de teatru, atunci nu rata piesa de teatru de la Clubul The Hub. Piesa “Iubirea e un lucru foarte mare” este regizată de Maria Gilea, iar din distribuție fac parte Monica Odagiu, Daniel Hara și Adina Stoica. Comedia e plină de situații folclorice, prezentând probleme cotidiene. Prețul unui bilet este 25 lei, iar piesa de teatru începe la  ora 16:45.

Sursă foto: vinsieu.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
10 ANI FĂRĂ MICHAEL JACKSON

vezi mai multe