Căutare Live

Evenimente București 25 noiembrie 2018

Evenimente București 25 noiembrie 2018

Evenimente București

vinsieu.ro

Duminica este ultima ta zi de relaxare totală înainte de începerea unei noi săptămâni cu ședințe la birou, alergătură și poate ore suplimentare. Știm că weekendul zboară foarte repede și de aceea ne-am gândit să îți arătăm care sunt unele dintre cele mai interesante evenimente de duminica aceasta pe care n-ar trebui să le ratezi oricât de rea ar fi vremea.

Sophisticat Yard Sale - Târg de haine și accesorii

Pe 24 și 25 noiembrie, adică sâmbătă și duminică, te vei putea bucura de un târg de haine senzațional, unde vei găsi încălțăminte, accesorii, bijuterii, cosmetice și haine gata să fie purtate din nou. Toate produsele au prețuri mici și majoritatea sunt negociabile. Vino la târg cu prietenii tăi pentru o cafea caldă, pregătindu-te să scotocești printe haine. Intrarea este liberă, iar programul este 11:00 - 17:30. Adresa este Distrikt 42, Str. Sf. Dumitru, nr. 3.

Teatru pentru copii

Pentru că duminica se petrece în familie, cel mic sigur ar fi cel mai fericit dacă ați merge cu toții la teatru, la Restaurant Dineș. Duminică, la resturantul Dineș din incinta Parcului Carol, de la 12:00 la 13:00, se desfășoară diverse spectacole pentru copii. Mergi și tu împreună cu cel mic pentru a-i face o mare bucurie.

DrumStage - Winter Groove 2018

Duminică, 25 noiembrie, în Quantic, de la ora 19:00 va avea loc DrumStage. Acest eveniment este destinat toboșarilor din țară, dar și din străinătate care vin să își etaleze calitățile artistice. DrumStage reprezintă o platformă-concept prin care se promovează setul de percuție, aducând acest instrument mai aproape de public. Intrarea este gratuită pentru copii cu vârstă până la 12 ani. Adrian Tăbăcaru și Alex Hălmăgean vor fi printre artiștii care te vor încânta duminică seară. Prețurile biletelor variază: presale ticket - 45 lei, grup de 5 persoane - 200 lei, meet & greet - 89 lei, normal ticket - 50 lei, acces ticket - 60 lei.

Tony Baboon - New Band in Town

Duminică, 25 noiembrie, în Expirat, Tony Baboon își lansează o serie de patru clipuri. Intrarea este liberă. Tony Baboon reprezintă proiectul solo al lui Adrian Cârciova, proiect ce a luat ființă în 2013. Artistul român a început cu o piesă vals, apoi a continuat cu trip-hop, pop, rap, reggae și indie. Principalul subiect abordat de acesta este natura. Dacă ești curios sau ești deja fan, nu rata acest spectacol de senzație la ora 20:00.

Opera Comică pentru Copii

Duminică, 25 noiembrie, Opera Comică pentru Copii pregătește câteva spectacole frumoase pentru cei mici.

- Ivan Turbincă - de la ora 10:00 și 12:00

- Prinț și cerșetor - de la ora 11:00 și 17:00

- Petrică și lupul - de la 10:00 și 11:30

Sursă foto: vinsieu.ro

Centenarul Marii Uniri. Festivalul Bucovinei 23 - 25 noiembrie 2018 la București... Evenimente București 26 noiembrie 2018...
Parteneri
Dacă ai această grupă de sânge, este posibil să te confrunți cu probleme de memorie
Catine.ro
Ultimele știri
x