Evenimente București 6 februarie 2019

 

Cu o zi mai aproape de weekend, ne îndreptăm cu pași grăbiți spre sfârșitul programului de lucru pentru a putea apoi să ne descrețim frunțile și să ne relaxăm la un pahar de vorbă cu niște prieteni. Hai să vedem împreună la ce evenimente poți ajunge miercuri, 6 februarie, în capitală.

Atelier de pictat tricouri

Art & Hobby Studio te invită la un atelier plin de creativitate unde vei învăța să îți decorezi singur ținutele. Structura cursului este formată dintr-o singură ședință. Poți alege să vii în oricare dintre grupe, între intervalele 15:00-16:30, 17:00-18:30, 19:00-20:30. Vei primi un tricou alb, culori speciale pentru material textil, pensule, surse de inspirație și sfaturile unui artist. Prețul cursului este de 100 lei. Hai și tu să îți exersezi talentul și să te distrezi prin artă.

Vecina de deasupra

Comedia se va juca la Restaurant Elisabeta, miercuri 6 februarie, începând cu ora 20:00. Piesa e în regia lui Natalie Ester și Dragoș Stamate și tot ei sunt și actorii. Doi proprietari ai două apartamente învecinate într-un imobil. O inundație pare că le unește destinele. Ești curios să afli continuarea? Atunci vino miercuri seară să vezi piesa de teatru ce va stârni râsete. Prețul unui bilet este de 50 lei.

Atelier de storytelling

Dacă îți tremură vocea când vine vorba de vorbitul în public și dacă toate glumele pe care vrei să le spui își pierd din amuzament până termini povestea, atunci hai la acest atelier pentru a reuși să dai voce povestitorului din tine. Miercuri, de la ora 19:00, poți învăța cum să îți descoperi stilul personal de povestitor. Prețul acestui atelier este de 240 lei și se desfășoară la sediul fundației pe Str. C. A. Rosetti, et. 1, București.

Bob Marley Tribute – Acustic Session

În Club Quantic, miercuri seară, de la ora 20:00 vei putea sărbători alături de fanii Bob Marley contribuția sa adusă în lumea muzicii. Data de 6 februarie reprezintă data nașterii lui Bob Marley. De aceea, 3 voci și 3 chitare vor cânta o singură iubire. Prețul unui bilet e 30 lei.

Sursă foto: vinsieu.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI