Evenimente București 7 decembrie 2018

 

E vineri și e decembrie. Asta înseamnă că ai două noi motive de bucurie: vine weekendul și poți sta la căldură, înfășurat în pătură, să lenevești. Noi avem o alternativă mai bună, deși nici ideea cu leneveala pe canapea, la un serial nu e una rea. Vineri sunt o mulțime de activități pe care le poți face în capitală, multe târguri de Crăciun de vizitat și concerte de ascultat. Nu ar trebui să le ratezi.

Târgul Antique Market III

Dacă îți place să colecționezi obiecte vechi, trebuie să participi la acest târg de antichități ce va avea loc la Romexpo începând de vineri, 7 decembrie până duminică, 9 decembrie. Cea de-a 24-a ediție a târgului de obiecte de artă și antichității îi așteaptă pe toți pasionații. Vor fi prezenți la târg colecționari de piese de mobilier și decorațiuni interioare, argintărie, bijuterii vechi, jucării, porțelanuri și artă plastică.

Târgul Cadourilor de Crăciun 

Weekendul acesta la Romexpo se organizează și Târgul Cadourilor de Crăciun, de vineri, 7 decembrie, până duminică, 9 decembrie. Anul acesta nu trebuie să îți faci griji în legătură cu găsirea cadourilor perfecte pentru că ai toate șansele să alegi ce îți place la acest târg. Vei găsi cosmetice, produse vestimentare, încălțăminte, dulciuri, delicatese tradiționale, obiecte de artă decorativă și multe altele. Nu rata ocazia de a achiziționa produsele inedite de sărbătoare.

Concert de Crăciun - Horia Brenciu 2018

Horia Brenciu ne încântă și anul acesta cu un extraordinar concert de Crăciun. Adună-i pe cei dragi aproape și mergeți împreună la acest concert ce vă va introduce în spiritul sărbătorilor de iarnă. Prețul biletelor variază: bilet VIP - 200 lei, categoria I - 150 lei, categoria II - 100 lei, categoria III - 60 lei. 

Irfan live în Quantic

Bulgarii de la Irfan vin vineri în Quantic pentru un concert de excepție. Ei îți vor promova ultimul material discografic. Muzica lor reprezintă un mix electro-acustic inspirat de tradițiile sacre ale Persiei, Orientului Mijlociu, ale Balcanilor, dar și ale Bizanțului și Europei Medievale. Dacă te încântă deja tot ce ai aflat despre această trupa, nu ar trebui să ratezi concertul care începe la ora 20:00, vineri, 7 decembrie.

 

Sursă foto: vinsieu.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI