Evenimente București 7 februarie 2019

 

Joi, 7 februarie, visezi la relaxarea de după job încă de la primele ore ale dimineții, când îți sorbi cafeaua. Chiar dacă ești unul din norocoșii care iubesc ceea ce fac pentru că și-au transformat pasiunea în job sau muncești doar pentru a câștiga bani, tot vrei timp pentru tine, bucurându-te de liniște sau distrându-te la un eveniment. Iată la ce evenimente poți ajunge joia aceasta.

Bărbatul perfect defect

Joi, 7 februarie, Teatrul Roșu te invită la piesa “Bărbatul perfect defect”. Piesa e în regia lui Radu Gabriel, iar din distribuție fac parte Oleg Apostol, Luminița Bucur și Maria Radu. Piesa începe la ora 20:00. Această piesă este despre cum fiecare femeie își dorește să găsească bărbatul perfect. Dar oare, odată găsit, acesta e de păstrat sau de cedat? Vino și tu joi să afli mai multe.

Curs de bricolaj

Dacă vrei să își dezvolți talentl de pictor mai mult, atunci acest curs de bricolaj e pentru tine. Începe joi de la ora 15:00 la sediul din Str. Occidentului nr 33 sector 1. La acest curs vei învăța cum  să înfrumusețezi lucrurile uzuale din casa ta. Astfel, le vei putea personaliza sau poți face obiecte decorative inedite. Structura cursului se împarte în trei module a câte 4 ședințe. Prețul întregului curs este 580 lei.

20 Secole Vulpe – Concert Live în Trei Bețivi Bar

Distracția va fi la ea acasă joi seară , adică în Trei Bețivi Bar unde va concerta trupa 20 Secole Vulpe. Trupa este una nouă, românească, ce abordează zona funk/rock cu influențe din alternativ. Dacă nu i-ai mai ascultat până acum, trebuie să le acorzi o șansă. Trupa e formată din Dan Ruja – voce/chitară, George Mircescu – baterie și Vladimir Giurgiu – fender bass. Concertul începe la ora 20:00, iar prețul biletului este 10 lei.

Sursă foto: vinsieu.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI