Evenimente București 8 februarie 2019

 
+2 click pentru
galerie

Vineri, 8 februarie, după job, lenea și relaxarea e la ea acasă. Așa că grăbește-te să dai de știre prietenilor pentru a-ți strânge gașca. Iată la ce evenimente poți ajunge vinerea aceasta, în capitală.

Serată interbelică – Concert Silviu Biriș

Vineri, la Restaurant Elisabeta, începând cu ora 21:00, vei putea lua parte la un concert pe cinste ce îți va aminti de Bucureștiul de altă dată. Silviu Biriș va cânta live melodii precum “Cel mai frumos tango din lume”, “Zaraza”, “Coșarul” și “Fetițe dulci ca-n București”. Datorită calităților sale de artist, Silviu Biriș vă va delecta cu un spectacol interactiv, invitându-vă la dans și amestecând talentul său actoricesc cu cel de cântăreț și dansator. Prețul unui bilet este 39 lei.

Byron la Hard Rock Café

Dacă și tu ești fanul trupei Byron, cu siguranță știai deja despre acest concert pe care ți-ai propus să nu-l ratezi. Vineri, 8 februarie, de la ora 22:30 ești așteptat la Hard Rock Cafe pentru un concert pe cinste. Membrii trupei au lansat 4 albume în cei peste 10 ani de activitate. Prețurile biletelor variază: bilet VIP – 69 lei, bilet acces general – 49 lei, bilet fără loc – 49 lei.

Curs de pictură în acril

Art & Hobby Studio te așteaptă vinerea asta pentru un strop de relaxare și de explorare a talentului tău artistic, începând cu ora 19:00, la cursul de pictură în acril cu tema Gustav Klimt. Structura cursului e formată din 4 ședințe, iar prețul cursului este de 280 lei. La acest curs vei învăța să foloșești culorile acrilice pe pânză, având ca model lucrările artistului simbolist Gustav Klimt. Nu rata acest curs dacă îți dorești să înveți să pictezi ca un profesionist.

Atelier de time management

Pentru că timpul înseamnă bani, dar și viață, cu toții trebuie să învățăm cum să ne organizăm astfel încât să avem timp de tot ce ne place, dar și tot ce ne trebuie. Vineri ești așteptat la Fundația Calea Victoriei, de la ora 19:00, pentru a învăța cum să îți faci ziua mai lungă. Atelierul e susținut de Alin Comșa, unul dintre cei mai buni traineri din București. Pe lângă faptul că trebuie să ai un “to do list” trebuie să îți faci și un “NOT to do list”. Prețul atelierului este 220 lei.

Disney on ice – Reach for the stars

Dacă vrei să îl faci fericit pe cel mic, atunci mergi cu el la Romexpo, vineri, 8 februarie pentru un spectacol inedit. Acest eveniment se desfășoară între 6 – 10 februarie. Evenimentul începe la ora 19:00, deci vei avea suficient timp să ajungi de la serviciu direct la distracția pe gheață.

Sursă foto: vinsieu.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI