Evenimente București 9 și 10 februarie 2019

 
+3 click pentru
galerie

În sfârșit a venit weekend-ul și putem să ne relaxăm cât dorim.  Avem ocazia să ne umplem agenda, dar nu cu întâlniri și deadline-uri, ci cu ieșiri cu prietenii și familia, la diverse evenimente ce au loc în capitală în acest week-end.

Curs de desen – natură statică

Art & Hobby Studio te așteaptă sâmbătă, 9 februarie, la un curs de desen cu tema natură statică, începând cu ora 15:00. Aici vei putea învăța noțiuni de compoziție, paginație, valorație și construcție, utilizând creion, grafit, cărbune și hârtie. Structura cursului e formată din 2 ședințe, sâmbătă și duminică, prețul cursului este 280 lei.

Concert Colors

Vino sâmbăta aceasta în Hard Rock Cafe pentru un concert live pe cinste susținut de trupa Colors. Concertul începe la 22:30 iar intrarea este liberă. Talentații muzicieni de la Colors vor cânta piese precum “Sex on fire”, “Conga”, “Fireball”, “Wake me up” și “Uptown Funk”.

Visul după “Visul unei nopți de vară”

Spectacolul e în regia lui Mihai Mălaimare după piesa lui William Shakespeare. Piesa are loc la Teatrul Masca, sâmbătă, 9 februarie, de la ora 19:00. Piesa spune povestea a două cupluri de îndrăgostiți care părăsesc Atena și își caută refugiul în pădure, în încercarea de a evita o soartă impusă. Nu rata această piesă de teatru din dragoste pentru Shakespeare.

Comedia “Un bărbat și mai multe femei”

Piesa de teatru cu Ana Odagiu și Marius Gîlea te va face să râzi cu poftă. Piesa spune povestea unui bărbat care ajunge să i se schimbe viața de câte ori întâlnește o nouă femeie. Spectacolul are loc la The Hub, duminică, 10 februarie, de la ora 17:00. Prețul unui bilet este 25 lei.

Workshop de dezvoltare personală prin desenul mandale

Duminică, 10 februarie, de la ora 13:00, ești așteptat pe Str. Occidentului, nr. 33, sector 1 pentru un workshop inedit. Atelierul te va ajuta să descoperi metode ce țin de psihologie, dezvoltare personală și artă. Scopul acestui workshop este să înveți cum să folosești mandala în auto-cunoaștere. Mandala reprezintă o expresie artistică devoțională dedicată sinelui nostru suprem. Nu rata workshop-ul susținut de Maria Constantinescu. Prețul acestui curs este 75 lei.

Sursă foto: vinsieu.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI