Evenimente București Joi, 14 martie 2019

 

Evenimente București Joi, 14 martie 2019. Când ziua de joi se arată în calendar, deja gândul zboară la week-end și productivitatea ta scade, mai ales acum când a venit vremea însorită. Iată la ce evenimente poți merge joia aceasta în capitală.

Mihai Mărgineanu la Hard Rock Cafe

Joi, 14 martie, ești așteptat la Hard Rock Cafe pentru un concert live susținut de Mihai Mărgineanu, începând cu ora 21:30. Vino să cânți alături de unul dintre cei mai autentici și populari artiști români “Melci, scoici, raci, craci”, “Aviația”, “Jeana”, “Gore din Chitila”, “Zarița” și “Mă iubește femeile”. Mihai Mărgineanu este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai profilici cântăreți de folk din România. Nu rata acest concert. Prețul biletelor variază: bilet VIP – 89 lei, bilet acces general – 69, bilet fără loc – 69 lei.

Curs de pictură în acuarelă

Art & Hobby Studio te invită joi, 14 martie, începând cu ora 15:00, la un curs de pictură în acuarelă. Cursul are ca temă peisaj. Astfel, vei exersa tehnicile principale ale picturii în acuarelă, cum ar fi ud pe uscat, ud pe ud și uscat pe uscat. Structura cursului e formată din 4 ședințe, iar prețul cursului e de 260 lei.

Comedia “Prima întâlnire”

The Hub te invită joi de la ora 20:00 la un spectacol de teatru inedit, cu Andra Seușan, Victoria Răileanu, Ionuț Oprea și Camelia Pintilie. Comedia este în regia lui Conrad Mericoffer și ne relatează povestea unei prime întâlniri, cu emoțiile, stângăciile și vorbăria multă. Acest spectacol propune o caricatură a vremurilor în care trăim, concentrând totul într-o situație pe cât de banală, pe atât de amuzantă. Prețul unui bilet e 25 lei.

Liga vorbitorilor în public

Joi, 14 martie are loc ediția specială de Ziua Internațională a Discursului, la OK Center, începând cu ora 19:00. Acesta este un eveniment interactiv de dezvoltare personală prin networking și public speaking. Întâlnirea îți crește încrederea în tine alături de oameni pasionați de dezvoltare personală. Nu rata evenimentul care te va putea ajuta să te dezvolți.

 

Sursă foto: vinsieu.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI