Evenimente București Vineri, 15 martie 2019

 

Evenimente București Vineri, 15 martie 2019. Vineri înseamnă distracție, instalarea relaxării și reîntâlnirea cu toții prietenii. Iată la ce evenimente poți ajunge vineri, 15 martie, dacă ești în căutare de voie bună într-o atmosferă friendly.

Concert ABBA Tribute Band Revival

Hard Rock Cafe te invită vineri, 15 martie la un concert tribut așa cum nu ai mai văzut. Cea mai bună trupă de Tribut ABBA va urca pe scenă spre încântarea tuturor fanilor care vor retrăi magia celor mai iubite hit-uri. Concertul va începe la 22:30, iar artiștii care vor concerta sunt John aka Benny Andresson, Lisa aka Anni-Frid Lyngstad, Nina aka Agnetha Faltskog și Kenny aka Bjorn Ulvaeus. Prețurile biletelor diferă: bilet VIP -120 lei, bilet cat. 1 – 90 lei, bilet cat. 2 – 70 lei, bilet cat. 3 – 40 lei.

Mamma Mia!

Vineri, 15 martie, ești invitat la un spectacol irezistibil, Mamma Mia!, la Sala Palatului, începând cu ora 19:00, aceasta fiind prima reprezentație din acest an. Mamma Mia! Revine la București cu cele mai frumoase decoruri, cu 18dansatori și 8 soliști, costume spectaculoase, coregrafii originale și muzică live. Un spectacol incendiar se va transforma în una dintre cele mai frumoase amintiri ale tale. Biletele le găsești în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică a Magazinelor Flanco, Diverta, Cafe Deko, etc.

Dance Masters 2019 WDSF GlandSlam Series

Anul acesta Dance Masters se află la a 16-a ediție, fiind cunoscut ca cea mai importantă competiție internațională de dans sportiv organizată la noi în țară, dar și printre cele mai bine poziționate internațional.  Competiția începe vineri, 15 martie, de la ora 09:00 și se sfârșește duminică, 17 martie. Prețul unui bilet este 100 lei.

Comedia “Scuzați, pardon, m-am răzgândit”

The Hub te invită vineri, 15 martie, de la ora 20:00 la un spectacol de teatru cu și despre dragostea din zilele noastre. Obișnuim să vorbim pe mess, ne întâlnim pe Facebook, ne vedem pe Skype, ne despărțim prin sms. Dar dragostea…? Piesa de teatru cu Luminița Bucur și Oleg Apostol  îți vor da răspunsul. Prețul unui bilet este 25 lei.

Sursă foto:  vinsieu.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI