Evenimente pentru toate gusturile în acest weekend! Nu e nevoie să ieși din București

 
+3 click pentru
galerie

Chiar dacă săptămâna abia a început, cu toții ne gândim deja la sfârșitul ei. Așadar, ce putem face în acest weekend dacă nu vrem să părăsim Bucureștiul? Iată câteva idei...

Festivalul Etnorama 2018

Ediția de anul acesta a festivalului etniilor din România va avea loc între 18 și 20 mai în Parcul Herăstrău. Intrarea este liberă, iar printre cei mai importanți artiști ce vor menține atmosfera se numără N.O.H.A., Loredana Groza sau Zdob și Zdub.

Vă vor aştepta o mulţime de concerte, ansambluri ale minorităților și comunităților naționale, produse tradiționale, expoziții, demonstrații ale meșteșugarilor și ateliere de creație.

East European Comic Con

East European Comic Con va avea loc în perioada 18-20 mai 2018 la Romexpo. Ca în fiecare an, Comic Con devine destinația preferată a pasionaților de seriale, filme, jocuri, benzi desenate și internet. 

Printre invitații de anul acesta se numără actorii Jim Beaver(Bobby Singer în Spernatural), Andrew Scott (Jim Moriarty în Sherlock Holmes), Chris Rankin (Percy Weasel în Harry Potter) sau Gethin Anthony(Renly Baratheon în Game of Thrones).

După cum ne-au obișnuit de la Comic Con nu vor lipsi nici anul acesta cei de la Creative Monkeyz și băieții de la Sector 7.

Accesul se face pe bază de abonament sau bilet zilnic prețul acestora fiind după cum urmează: abonament - 100 lei, bilet vineri - 35 lei, bilet sâmbătă - 60 lei, bilet duminică - 45 lei.

Cobra fest 2.0

Cobra Fest 2.0 este a doua ediție a singurului festival internațional desfășurat în România bazat pe stilurile post-rock, progressive rock, ambiental, instrumental music, stoner rock. După succesul înregistrat de prima ediție din 2017, Cobra Fest revine în 2018 cu a doua ediție ce va avea un line-up mai diversificat și o bază considerabilă de fani.

A doua ediție a evenimentului Cobra Fest va avea loc în perioada 18-19 mai 2018 în cluburile Fabrica și B52. Prețul biletelor este: 100 abonament, 80 lei bilet zilnic.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe