Live acum
Prime Time 20:00iUmor

"Experiment textil neolitic" la Muzeul National de Istorie

Muzeul National de Istorie a Romaniei anunta ca vineri, 12 august, incepand cu ora 14.00, la sediul sau din Calea Victoriei, va avea loc o activitate meta-expozitionala in cadrul expozitiei “Lutul, panza, culoarea”, intitulata “Experiment textil neolitic” sustinuta de doamna Daniela Frumuseanu, lector universitar doctor in cadrul Facultatii de Arte Decorative si Design, Catedra de Arte si Design Textil, Universitatea Nationala de Arte Bucuresti.

Prin expunerea "Experiment textil neolitic", autoarea doreste sa faca cunoscuta publicului larg o parte a experientei personale in raport cu aceasta tema, ca artist si pedagog. Expunerea teoretica va fi dublata de comentarii pe baza unor imagini prezentate digital si pe baza lucrarilor prezente in expozitia "Lutul, panza, culoarea - Neolitic si Arta Contemporana".

Expozitia "Lutul, panza, culoarea - Neolitic si Arta Contemporana" realizata de muzeu in colaborare cu Facultatea de Arte Decorative si Design, Catedra de Arte si Design Textil din cadrul Universitatii Nationale de Arte Bucuresti este deschisa la Muzeul National de Istorie al Romaniei pana in data de 21 august si poate fi vizitata de miercuri pana duminica intre orele 10:00 - 18:00.

Sursa: Sapteseri

Recomandari