Căutare Live

Expozitie Victor Brauner la Biblioteca Centrala Universitara

Astazi, 11 mai, putem consemna „intoarcerea acasa” a unuia dintre marii nostri avangardisti, artistul plastic Victor Brauner (1903-1966).

La Galeria Galateca (Biblioteca Centrala Universitara), la ora 19:00, va avea loc vernisajul expozitiei „Brauneriana", o retrospectiva a afiselor Brauner, care se intinde pe mai mult de 40 de ani.

„Pana la o mare retrospectiva a maestrului in tara noastra, va propunem o expozitie a afiselor Brauner care marcheaza expozitiile lui de pe mai multe meridiane, dar si expozitii de grup sau alte manifestari dedicate artistului. 55 de afise, cea mai completa colectie din lume in acest moment", ne declara organizatorul expozitiei, dr. Florin Colonas.

Citeste si Jurnalul!

VIDEO! Spectacole muzicale la Palatul Buckingham... A1.ro iti recomanda azi filmul "The Great Debaters - La inceput a fost cuvantul"...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri