Festival de operă şi operetă în aer liber, la Timişoara

Un festival de operă şi operetă în aer liber care va marca începutul noii stagiuni artistice se desfăşoară, la Timişoara, în 29 august - 1 septembrie.

Un festival de operă şi operetă în aer liber care va marca începutul noii stagiuni artistice se desfăşoară, la Timişoara, în 29 august - 1 septembrie.

Festivalul de operă şi operetă va avea loc pe o scenă amplasată în Piaţa Victoriei din Timişoara, pe platoul din faţa Operei Naţionale Române.

Evenimentul este realizat de Opera din Timişoara, iar spectacolele vor începe de la ora 20.30. Astfel, joi, 29 august, festivalul va fi deschis cu o Gală de Operetă, iar vineri, 30 august, este programat spectacolul My Fair Lady, un musical interpretat în limba română.

Sâmbătă, 31 august, spectacotii vor putea urmări spectacolul de operetă Voievodul Ţiganilor, iar duminică, 1 septembrie, festivalul se va încheia cu o Gală de Operă.

Intrarea la toate aceste sectacole este liberă.

Sursa : news.ro

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri