Căutare Live

Festivalul Branzei si Pastramei si Ravasitul Oilor la Bran

In acest week-end, pe Platoul Inima Reginei din Bran, are loc sarbatoarea pastorala Ravasitul Oilor, in cadrul careia sunteti asteptati si la Festivalul Branzei si Pastramei. Evenimentul este organizat de Primaria Bran si Asociatia Crescatorilor de Animale din zona Bran

Ravasitul Oilor este o sarbatoare simbolica, marcand sfarsitul anului pastoral. La festival se va canta, juca si mai ales se vor manca pe saturate tot soiul de preparate specifice, si mai ales pastrama de oaie si bulz, udate cu must obtinut in gospodariile celor din zona Bran.

Muzica si voia buna vor fi la ele acasa la Ravasitul Oilor, iar vizitatorii se vor bucura de o expozitie gastronomica, de o parada de caini ciobanesti si bineinteles ca aici vor putea fi observate diferite rase de oi.

Foto: travelblog.org

Festivalul Carnatilor de Plescoi in acest week-end la Berca... Azi incepe Targul anticarilor in Parcul Obor...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri