Căutare Live

Festivalul Enescu 2017 lansează aplicația pentru smartphone, care pune la dispoziția publicului informații în timp real

Festivalul Internațional George Enescu lansează aplicația pentru smartphone, Android și IOS, pentru ediția 2017, care permite publicului să-și organizeze concertele la care participă într-o agendă specială, precum și să aibă acces la diverse informații utile. 

Festivalul Internațional George Enescu lansează aplicația pentru smartphone, Android și IOS, pentru ediția 2017, care permite publicului să-și organizeze concertele la care participă într-o agendă specială, precum și să aibă acces la diverse informații utile.

Festivalul Enescu 2017 lansează aplicația pentru smartphone, disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS, care poate fi accesată în mod direct la link-urile din Google Play și Apple Store. Conform procedurilor Google și Apple, aplicația va fi disponibilă și prin căutare, pentru descărcare, în termen de câteva ore. Aplicația oferă publicului mai multe facilități, precum: accesul la informații în timp real despre disponibilitatea biletelor la concerte, programul zilei în curs a Festivalului, posibilitatea de a selecta din întregul program concertele zilei, atât în varianta completă, cât și pentru fiecare serie de concerte în parte. În plus, evenimentele cu intrare gratuită sunt marcate într-o secțiune dedicată.

Aplicația Festival Enescu 2017 oferă de asemenea posibilitatea de a organiza concertele la care publicul participă într-o agendă specială, Festivalul Meu/ My Festival. Știrile la zi pot fi consultate în aplicație, precum și hărțile și adresele sălilor unde se desfășoară concertele.

Aplicația Festivalului Enescu 2017 a fost lansată mai târziu decât era prevăzut din cauza problemelor la site-ul Festivalului Enescu, www.festivalenescu.ro, generate de atacul informatic.

Ediția 2017 a Festivalului Internațional George Enescu aduce la București și în alte șapte orașe din țară peste 3.000 dintre cei mai aclamați artiști ai lumii, în peste 80 de evenimente.

Filarmonica della Scala, pe scena Sălii Palatului din București, în cadrul Festivalului George Enescu 2017. Agenda zilei... Heidi Klum, interviu exclusiv pentru Observator: ”M-a inspirat oraşul New York, iar New York pentru mine este o junglă u...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri