Festivalul Peninsula de la Targu-Mures a ajuns la final

Festivalul Peninsula de la Tirgu-Mures a ajuns, aseara, la final. Ultima zi a fost dedicata muzicii rock, cu finlandezii de la Children of Bodom cap de afis. In total, peste 60.000 de oameni au venit la festival in acest weekend.

Duminica, a fost o seara de vis pentru fanii heavy-metal. Asteptati cu nerabdare de toti cei prezenti la festivalul peninsula, Children of Bodom a urcat pe scena principala aproape de miezul noptii si a electrizat imediat multimea.

Si finlandezii au fost impresionati de atmosfera din Romania. Inainte sa paraseasca scena, unul dintre membri formatiei a tinut sa faca un cadou publicului. El si-a aruncat bratara in public.

Cea de-a zecea editie a Festivalului Peninsula a fost declarata un succes de catre organizatori. In primele trei zile, peste 60.000 de persoane au participat la concerte. Cei mai multi tineri au venit din judetele Mures, Brasov si Harghita. Din strainatate, publicul festivalului a fost format din olandezi, germani si irlandezi.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri