Căutare Live

FOTO & VIDEO! Shorts UP "On the road" a luat pe toata lumea in vagoane

Scurtmetrajele au prins din nou viata vineri seara la Opera Nationala Bucuresti. Astfel ca toti taximetristii te intrebau la plecare: "Da' ce-a fost la Opera acolo?"

Au fost niste scurtmetraje. Asta a fost la Opera. Afara era luna plina, iar inauntru culoarul era blocat de oameni ce stateau direct pe jos sa vada o selectie de filme scurte cu oameni pe drumuri, cum scria Kerouac, in "On the road".

DRUMUL SPRE CASA ( Marea Britanie, 2010)

Surprinde parcursul lui Pico: trimis de parinti la scoala, in India, evadeaza pentru a se intoarce acasa, in Marea Britanie. Unde e adevarata lui casa?

POPANDAUL (SUA, 2004)

Animatie in stilul Garfield, dar cu mult mai multe efecte speciale si foarte amuzante.

LACRIMI NAPOLETANTE ( Italia, 2007)

A fost mai intai, in tren, fresca unui umor italienesc plin de caraghioslacurile tipice Cizmei, pentru ca apoi animatia sa devina profunda spre final.

CAMIONUL (Irlanda, 2010)

Un fel de reclama cu actori frumosi si un video impecabil. O metafora de 5 minute a despartirii halucinante dintre doi iubiti - in dans, pe un camion in miscare.

Pauza ...

In pauza si nu numai fanii ShortUp au fost delectati de campionii Red Bull BC One, Ronnie si Roxrite, acompaniati de Electric Brother si Alex Anastasiu.IDENTITATE COLECTIVA (Romania, 2011)

DRUMUL SPRE NORD ( Spania 1983)


Este o schita pendanta, pe alocuri sacaitoare a traseului rosilor in cadrul economiei si consumului de piata.

NULLARBOR (Australia 2011)

Este, probabil, cea mai buna animatie de vineri seara si ne aduce aminte de scurtmetrajele sclipitoare de la Anim'est.

NUNTA LUI TOOTY ( Marea Britanie, 2011)

Este british si actual, dupa cum se vede si in descrierea scurtmetrajului. Ceea ce nu se vede in titlul si descrierea animatiei e jocul impecabil al actorilor care ne decupeaza o felie de viata autentica, incarcata cu umor firesc, sex si o evadare din viata cotidianului.

DONNA TREBUIE SA MOARA (Romania, 2011)

A vrut cu orice conditie sa-si depaseasca conditia de scurtmetraj cu animatie, in Romania. A reusit prin inserturile cu animatie in genul "Sin City", iar jocul impecabil al actorilor a dus catre un final neasteptat destept construit. .

SCUZE DE INTARZIERE ( Marea Britanie, 2007)

Este un scketch facut in-house printre mai multe multe obiecte casnice(perne, sosete), ce devin supranaturale. Dupa aceasta calatorie personajului nostru ajunge in sfarsit la destinatie si este intampinat cu deja clasica "Si vrei sa cred asta?!"
Tot vineri a fost si 'Dimitri from Paris', la Palatul Ghika

Vezi mai jos mai multe imagini de la eveniment!

Foto: A1.ro

FOTO & VIDEO! 'Dimitri from Paris', la Ghika with love... Expozitie: "Sub semnul traditiei. Cautarea de sine", icoane pe sticla de Irina Tapalaga...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri