700 de copii beneficiază de cursuri gratuite de limba engleză

700 de copii din întreaga țară și din diaspora participă, în timpul verii, la cursurile gratuite organizate de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României oferă cursuri gratuite de limba engleză

Cursurile sunt susținute de profesori cu experiență în domeniul predării limbii engleze, valorificând competențele conversaționale ale tinerilor participanți.

FUNDAȚIA „DAN VOICULESCU” OFERĂ CURSURI GRATUITE DE LIMBA ENGLEZĂ PENTRU COPII

Cursurile se desfășoară on-line în grupe de maxim 20 de elevi, structurați după criterii de vârstă și nivel de cunoștințe.

În cadrul acestor cursuri participanții învață să se exprime fluent în limba engleză utilizând tehnici de storytelling, studiind discursuri Ted și interacționând cu ceilalți copii.

Aceste cursuri fac parte din programul de vară al fundației și au rolul de a încuraja implicarea în activități educative, a copiilor afectați de restricțiile impuse de pandemia de Coronavirus.

“Aceste cursuri au pe lângă caracterul educativ și unul de socializare și ne dorim să ajungă la cât mai mulți copii care s-au simțit izolați în aceasta perioadă grea prin care trecem cu toții.” – Adriana Codilinschi, profesor de limba engleză FDVDR

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României organizează de peste 13 ani, activități educative gratuite pentru copiii din întreaga țară.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri