Căutare Live

Gradina cu statui de ingeri la Cetate

Duminica, la Portul Cultural Cetate de langa Calafat are loc startul primei editii a Festivalului Degustatorilor de Film si Arta Culinara. In prima zi a festivalului, poetul Mircea Dinescu (foto), amfitrionul festivalului, va inaugura si "Inger Parc", o gradina cu statui de ingeri realizate de sculptori de mai multe nationalitati.

Tot duminica, dupa proiectia fragmentului din filmul "Undeva la Palilula", cinefilii din Cetate vor putea viziona, pentru prima data in Romania, pelicula recent premiata la Locarno "Morgen", regizata de Marian Crisan si produsa de Mandragora Films. Dupa proiectie, publicul va putea dialoga cu producatoarea Anca Puiu, care si-a anuntat prezenta in Port Cetate. Un alt film ce va fi proiectat in premiera la festival este "Europolis" de Corneliu Gheorghita. De altfel, sectiunea romaneasca a Festivalului Degustatorilor de Film si Arta Culinara numara peste 20 de filme - documentare, scurtmetraje si lungmetraje.

Sursa: jurnalul.ro

Foto: Intact Images

Teatrul National din Bucuresti deschide stagiunea... "Enesco Re-Imagined", concert la Odeon...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri