Căutare Live

GSP inoveaza: Gazeta Sporturilor, in vesiune pentru iPad

Miercuri, 25 mai, va aparea editia de iPad a Gazetei Sporturilor. Un instrument modern care va fi imposibil de rupt in orice conferinta de presa sau deteriorat prin alte mijloace.

Diferenta dintre versiunea digitala pentru iPad si un ziar este remarcabila. Pe langa faptul ca va fi imposibil de rupt, cei obisnuiti sa aloce alte functii unui ziar pe hartie se vor lovi de bariera metalica, insa se vor bucura de o noua dimensiune a unui cotidian de sport.

"Ziarul obraznic", asa cum l-a numit Gigi Becali in una din
conferintele sale de presa, ofera cititorilor sai in aplicatia de iPad galerii foto spectaculoase, video, infografii si materiale in
exclusivitate.

VEZI ce face Gigi Becali cu versiunea tiparita a ziarului!

S-a intamplat pe 28 iunie! Romania a cedat Basarabia si nordul Bucovinei catre URSS... Trupa rock finlandeza Amorphis vine la Sibiu si Bucuresti...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri