Căutare Live

Herta Müller va sustine o conferinta la Ateneul Roman

Scriitoarea Herta Müller, laureata Premiului Nobel pentru Literatura din 2009, va sustine o conferinta, o lectura publica, dar si o dezbatere, in dialog cu Gabriel Liiceanu, la 27 septembrie, de la ora 18:30, la Ateneul Roman din Capitala, informeaza organizatorul evenimentului, Editura Humanitas Fiction

Biletele pentru dezbatere pot fi achizitionate de la casa de bilete a Ateneului Roman. Totodata, marti, 28 septembrie, de la ora 17:00, la Libraria Humanitas Kretzulescu vor avea loc lansarea seriei de autor Herta Müller, cu romanele "Leaganul respiratiei" si "Calatorie intr-un picior", primul roman scris de Herta Müller dupa ce a parasit Romania, si o sesiune de autografe.

Herta Müller s-a nascut pe 17 august 1953, la Nitchidorf, langa Timisoara. Scriitoarea este membra a Academiei Germane pentru Limba si Poezie (din 1995) si de-a lungul anilor a fost nominalizata de trei ori la Premiul Nobel pentru Literatura, premiu care i-a fost decernat in 2009, pentru "densitatea poeziei si sinceritatea prozei cu care a descris plastic universul dezradacinatilor".

Sursa: jurnalul.ro

Actorul Horia Serbanescu a decedat... Trupa "Xtreme”, pe "Vertical” la Festivalul de Teatru Alternativ de la Akko...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri