Căutare Live

Hiturile Foreigner vor fi cantate de Lou Gramm la Arenele Romane

Solistul vocal din formula originala a grupului britanico- american vine pentru prima oara in Romania, pe 5 iulie, la Arenele Romane.

Atunci, fanii trupei vor putea asculta in original faimoasele hituri Foreigner, printre care: Cold as Ice, I Want to Know What Love Is, Hot Blooded, Urgent, Double Vision, Head Games, Dirty White Boy, Juke Box Hero, etc. Revista "Circus" a publicat in 1978 un articol referitor la piesa Hot Blooded, comentand ca Lou Gramm are o voce care l-ar putea face invidios pe Robert Plant.

Unul dintre cei mai valorosi solisti din istoria muzicii rock, Gramm a reusit sa urce trupa Foreigner pe cele mai inalte pozitii in topurile internationale. Doua dintre marile sale hituri sunt Waiting For a Girl Like You- zece saptmani pe locul 2 American Top 100 sI I Want to Know What Love Is- locul intai in SUA, Marea Britanie, Germania etc.

Artistul va fi acompaniat de Don Mancuso - chitara, Andy Knoll- clape, A.D. Zimmer- bass, Ben Gramm - tobe sI promite un show de doua ore de muzica, cum altfel decat 100% live ! Biletele la Lou Gramm & Band au fost puse deja in vanzare, la preturi cuprinse intre 60 sI 200 de lei, fiind disponibile la Vreau Bilet de la Unirea Shopping Center (etaj 2), magazinele EuroGsm, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu, in reteaua Eventim sau la www.vreaubilet.ro si www.eventim.ro.

Citeste si Jurnalul!

Foto: easterniowalife.com

Ce s-a intamplat astazi, 23 mai!... Vezi aici ce trupe vor concerta la Peninsula 2012!...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri