Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Holograf lanseaza "Love Affair" cu participarea extraordinara a sopranei Angela Gheorghiu

„Incercam sa ne depasim pe noi insine si sa va oferim un lucru frumos”, a promis Dan Bittman inaintea concertului pe care formatia Holograf il va sustine azi, de la ora 19:30, la Sala Polivalenta, cu prilejul lansarii albumului „Love Affair”. Invitata speciala este celebra soprana Angela Gheorghiu, alaturi de care Bittman & Co interpreteaza piesa „Nu mai e timp”.

Cantecul, orchestrat de Steven Mercurio - cel care s-a ocupat de aranjamentul orchestral al albumului „Symphonicities" al lui Sting - si masterizat in studioul de inregistrari din Elvetia al lui Phil Collins, va avea si o versiune in limba engleza.

Deocamdata, la Bucuresti, ne vom bucura de varianta romaneasca. „Angela a vrut neaparat o piesa in romana, cu o trupa romaneasca si noi i-am cazut cu tronc", mai spune Dan Bittman. Mugurel Vrabete, basistul trupei, ne asigura ca, in concert, pe langa piesele de pe noul album (printre care: „Roua diminetii", „Cand pierzi pe cineva", „Daca noi ne iubim", „Spune cine", „Cat de departe"), „o sa cantam si piese vechi, pentru ca un spectacol nu poate anula tot ce a fost pana atunci. Printre acestea, bineinteles, se va afla si «Ochii tai»„. Primul tiraj al albumului „Love Affair", de 3.000 de unitati, s-a epuizat deja, la doar o saptamana de la aparitia pe piata.

Citeste si Jurnalul!

Recomandari