Idei de petreceri de Revelion. Ce puteți face în noaptea dintre ani, în Capitală

Urmează din nou o perioadă în care vom ciocni paharele cu vin, şampanie, ţuică fiartă, în funcţie de locul în care ne petrecem Revelionul! Peste tot se organizează petreceri de tot felul. De la chefuri în sufragerie, până la petreceri exclusiviste în palate.

O petrecere pe cinste la trecerea dintre ani trebuie să aibă musai şi o tematică. Iar organizatorii pot duce lipsă de orice altceva, mai puţin de idei.

Meniul va fi modern şi.bogat. Cu patru feluri de mâncare. Iar la acest salon de evenimente sunt aşteptate 500 de petrecăreţi care vor plăti 530 de lei de persoană pentru distracţie. Aceiaşi bani îi cheltuie şi cei care vor ceva mai îndrăzneţ. Cum ar fi o petrecere de de club într-un loc în care, de obicei.se fac legi. Mai precis, la Palatul Parlamentului.

"Pentru că tot timpul în jurul acestui an a planat aşa o aură de mister şi te duce la ideea că în anul 2020 o să se întâmple ceva magic, de aici şi ideea noastră de petrecere Imaginarium. Ne propunem să ducem participanţii la acest eveniment într-o lume magică. Avem un moment foarte special la începutul serii care ne va fi oferit de către Orchestra Vibe. Această orchestră este formată din tineri care, în mod normal, cântă la Operă, la Filarmonică, la Opera comică. Ei îşi propun să aducă în atenţia publicului tânăr muzica clasică care o să capete o altă formă în seara de Revelion. O să cânte live piese precum cele de la Coldplay sau U2", explică organizatorii.

"Aristocaţii" însă. pot alege petrecerea care îi va face să se simtă regi şi regine.

Ultimele știri