Căutare Live

Ion Caramitru il duce pe Eduard al III-lea la bulgari

Teatrul National din Bucuresti prezinta maine, la Sofia, spectacolul "Eduard al III-lea" de Shakespeare, in regia lui Alexandru Tocilescu. In rolul titular, bulgarii il vor vedea pe Ion Caramitru, alaturi de care sunt distribuiti mai multi actori, printre care Simona Bondoc, Daniel Badale, Mircea Anca, Crina Muresan

Reprezentatia va avea loc pe scena mare a Teatrului National "Ivan Vazov" din Sofia. Scenografia la spectacol a realizat-o Dragos Buhagiar, iar muzica a scris-o Iosif Hertea. Turneul la Sofia se inscrie intr-un proiect comun de colaborare intre cele doua institutii, demarat de directorii Ion Caramitru si Pavel Vasev. Mai intai a fost prezentat la Bucuresti, in martie, la Sala Mare a TNB, o montare de referinta pentru Nationalul din Sofia: "Exilatii" dupa Ivan Vazov, in regia lui Alexander Morfov. A fost un succes de public, iar presa din Romania a punctat favorabil aceasta creatie a lui Morfov, unul dintre cei mai mari regizori ai Bulgariei.

Sursa: jurnalul.ro

Foto: Hepta

Cine nu are STIG... sa-si cumpere!... "Furtuna" lui Victor Ioan Frunza, cu 4 actori in 15 roluri...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri